کرمان رصد

آخرين مطالب

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و تجهیزات وابسته کرمان سياسي

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و تجهیزات وابسته کرمان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و تجهیزات وابسته کرمان که با حضور 98 شرکت معدنی داخلی و خارجی، جمعی از مدیران استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان کرمان برگزار شد، آخرین دستاوردهای خود در حوزه فولاد و معدن را به اطلاع عموم بازدیدکنندگان و سایر شرکت‌های حاضر در نمایشگاه رساند.
  به گزارش خبرنگار فولاد، در جریان برگزاری این نمایشگاه، جمعی از مدیران فولاد مبارکه و مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از حضور در غرفه فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگار ایراسین چنین گفتند:
سید مصطفی فقری، مدیر استخراج مواد معدنی شرکت فولاد مبارکه:
ارتباط بیشتر فولاد مبارکه با استان کرمان برای توسعه اکتشافات و استخراج معدنی
کرمان یکی از استان‌های بسیار غنی در حوزه مواد معدنی به‌ویژه سنگ‌آهن به شمار می‌آید. به همین منظور حجم زیادی از مواد اولیه موردنیاز فولاد مبارکه از این استان تأمین می‌شود و ارتباط بیشتر این شرکت با کرمان می‌تواند منجر به توسعه اکتشافات و استخراج معدنی در این استان شود. تأمین پایدار مواد اولیه یکی از مهم‌ترین چالش‌های اصلی فولادسازان است و به همین خاطر فولاد مبارکه به برای حل این مشکل، به سمت سرمایه‌گذاری در توسعه اکتشافات معدنی و بهبود زیرساخت معادن کشور حرکت کرده است.
به لحاظ کیفی مواد اولیه‌ای که فولاد مبارکه از استان کرمان خریداری می‌کند از کیفیت قابل‌قبولی برخوردار است. درعین‌حال امیدواریم کیفیت کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی تولیدی در معادن و کارخانه‌های این استان همچنان روند بهبود خود را طی کند.
فولاد مبارکه به شرکت‌های دانش‌بنیان ارزش‌آفرین در زمینه معادن توجه ویژه دارد. امروزه توجه به نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان اجتناب‌ناپذیر است؛ بنابراین در بخش معدن، فولاد مبارکه به شرکت‌های دانش‌بنیان که برای شرکت و ذی‌نفعان خلق ارزش کنند، نگاه ویژه‌ای دارد.
خوشبختانه در این نمایشگاه شرکت‌های معدنی توانمند و بزرگی حضور داشتند و جلسات خوبی با مدیران این شرکت‌ها داشتیم.
شهباز حسن‌پور بیگلری، نماینده مردم بردسیر و سیرجان در مجلس شورای اسلامی:
شرکت فولاد مبارکه مجموعه‌ای بسیار مبارک و ارزشمند برای کشور است
استان کرمان به‌سرعت در حال یک جهش بزرگ معدنی، صنعتی و اقتصادی است و در این مسیر، از تمام شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی که بخواهند در این استان سرمایه‌گذاری کنند استقبال می‌کنیم. با توجه به شناختی که از مجموعه‌های فولادی کشور دارم، بر این امر واقفم که شرکت فولاد مبارکه مجموعه‌ای بسیار مبارک و ارزشمند برای کشور است و ما به دنبال تعامل بیشتر با این شرکت هستیم.
متأسفانه در حوزه اکتشاف و زمین‌شناسی در کشور اقدامات کافی انجام نشده و به همین دلیل تلاش خواهیم کرد با همکاری و تعامل با سایر شرکت‌ها، از تمام ظرفیت‌ها در مسیر خلق ثروت برای مردم و ایجاد یک نهضت در حوزه زمین‌شناسی و اکتشاف استفاده کنیم.
امیر حسن‌زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان
فولاد مبارکه سابقه درخشانی دارد
امروز در جریان برگزاری نمایشگاه در غرفه فولاد مبارکه حاضر شدیم و ضمن ابراز خوشحالی از حضور گروه فولاد مبارکه در این نمایشگاه، همچنان‌که پیش از این هم به مدیرعامل این شرکت اعلام کرده‌ایم، آماده پذیرش سرمایه‌گذاری این شرکت که در تولید سابقه درخشانی دارد هستیم. در حوزه اکتشافات معدنی نیز استان کرمان آماده همکاری با گروه فولاد مبارکه است. به‌طورکلی برای شرکت‌های بزرگ، به‌منظور توسعه تولید و اشتغال در استان کرمان، زیرساخت‌های لازم را آماده‌سازی و فرایند کار را تسهیل می‌کنیم. اساساً مدیریت استان آماده همه‌گونه تسهیل گری و همکاری با شرکت‌هایی است که بتوانند زیرساخت دو مؤلفه تولید و اشتغال را در این استان پایه‌گذاری کنند.
گفتنی است هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و ماشین‌آلات راه‌سازی و تجهیزات وابسته، 23 تا 26 خردادماه 1402 با حضور 98 شرکت معدنی داخلی و خارجی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب‌شرق کرمان برگزار شد و فولاد مبارکه نیز به همراه شرکت‌های فولاد هرمزگان، فولاد سنگان، فلزتدارک و فولادسنگ، به‌عنوان شرکت‌های زیرمجموعه خود در غرفه B 16 سالن باستانی پاریزی پذیرای علاقه‌مندان و متخصصان حوزه معدن و صنایع معدنی کشور بود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/560786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!