کرمان رصد

آخرين مطالب

تولید مرغ در کرمان، جوابگوی نیاز روزانه مردم نیست اقتصادي

تولید مرغ در کرمان، جوابگوی نیاز روزانه مردم نیست
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بیگلر امروز در جمع اصحاب رسانه با تبریک فرارسیدن هفته جهاد کشاورزی گفت: در هفته جهاد کشاورزی طبق برنامه‌های مدنظر، 67 طرح تولیدی در استان کرمان به بهره داری می‌رسد.
او با اشاره به اینکه بخش کشاورزی، تحت تاثیر عوامل محیطی است و علی رغم ناکامی‌ها و تهدید ها، رشد خوبی در بخش‌های مختلفش داشته است، بیان کرد: تامین امنیت غذایی ، موضوع مهمی در جهاد کشاورزی و جامعه محسوب می‌شود و در منطقه جنوب استان کرمان تلاش برای تامین گندم به سختی صورت می گیرد؛ اما خوشبختانه دستاورد‌هایی خوبی در استان داشته ایم‌.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیگلری گفت: باید از سمت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی پیش برویم و تکنیک‌های کار مشخص شده و با سرعتی مناسب پیش می‌رود.
او بیان کرد: روزانه 200 تن مرغ نیاز سرانه مصرف استان است که نزدیک به 50 هزارتن مرغ تولید می‌کنیم ؛ بنابراین باید این امر را به تعادل برسانیم تا نیاز استان به مرغ نیز تامین شود.
بیگلری با اشاره به اینکه با همدلی و همراهی ارکان و ذینفعان مرغ و تلاش شبانه روزی همکاران توانستیم موفق شدیم، گفت: ابراز شرمندگی می‌کنم اگر کوتاهی بوده است؛ ولی تولید مرغ به سمت نُرم و تعادلی رفته است و جوجه ریزی خوبی انجام شده و از نوساناتی که مدتی قبل ایجاد شده بود نیز بیرون آمده است.
او با اشاره به دچار شدن برخی از محصولات کشاورزی به آفات وبیماری‌ها گفت: باتوجه به موقعیت منطقه ای، در جنوب استان کرمان، آفات شدید را شاهد بودیم؛ ولی با حضور به موقع پدافند غیرعامل استانداری و سایر دست‌اندرکاران توانستیم از پیشروی آن آفات که بسیار خطرناک بودند نیز دور شویم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بیان داشت: بخش کشاورزی ریسک بالایی دارد و هر شخصی در این بخش سرمایه گذاری نمی‌کند و می‌طلبد که مسئولان این بخش را حمایت کنند.
لطفعلی زاده، معاون تولیدات گیاهی شمال استان با بیان اینکه تاکنون 7 آفت شناسنامه دار در استان شناسایی شده است، گفت: متاسفانه در مرداد 1400، آفت خرطومی حنایی در استان مشاهده شد و از همان زمان رصد و پایش به طور مرتب انجام شد.
او با اشاره به اینکه خوشبختانه از آن زمان تاکنون 279 آلودگی را که مشاهده و تیمار کرده ایم، افزود: مبلغی برابر با 4 میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار به استان تخصیص داده شده است که باید برای کنترل آفت سرخرطومی حنایی استفاده شود.
لطفعلی زاده بیان داشت: هم اکنون کود با شناسه کودی در بازار ارائه می‌شود و به طور مرتب این کود‌ها بررسی می‌شوند تا کودی مناسب برای محصولات کشاورزی و باغی استفاده شود.
او بیان داست: استفاده بهینه از کود، مهم ترین موضوع مدنظر ما است که درخواست داریم تا اصحاب رسانه برای اطلاع رسانی در این زمینه ما را یاری کنند.
 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/560062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان