فاز دوم پست GIS کیانشهر اهواز وارد مدار شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - جام جم آنلاین - خوزستان، محمود دشتبزرگ اظهار کرد: عملیات احداث فاز دوم پست GIS کیانشهر 1 به ظرفیت 50 مگاولت آمپر و با ارزش سرمایهگذاری 1500 میلیارد ریال به پایان رسید و برقدار شد.
وی با بیان اینکه با احتساب فاز اول، ظرفیت پست GIS کیانشهر 1 به 100 مگاولت آمپر رسیده است، تصریح کرد: یکی اهداف بهرهبرداری از این پروژه ایجاد ظرفیت جدید جهت برقرسانی به مشترکین خانگی و عمومی و کاهش محدودیتها در این زمینه بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان افزود: تکنولوژی که در پستهای GIS بکار رفته در مقابل آثار مخرب ریزگردها مقاوم هستند و این ویژگی در شرایط آب و هوایی خوزستان (گرد و غبار، رطوبت، آلودگیهای صنعتی) کمک خواهد کرد که پایداری شبکه برق حفظ شود.
دشتبزرگ توضیح داد: پست GIS کیانشهر 1 یکی از مجموعه پستهای GIS است که برای ارتقای امنیت و پایداری شبکه برق خوزستان طراحی و برنامهریزی شدهاند و پیش از این دو پست خزامی و کارون در اهواز وارد مدار شدهاند.
به گفته وی از مهرماه 1401 تاکنون با احتساب ظرفیت فاز دوم پست GIS فوق، 2202 مگاولت آمپر در بخش انتقال و فوق توزیع به ظرفیت شبکه تحت نظارت این شرکت در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اضافه شده است.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
-
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳:۲۱
-
۱۲ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/559335/