کرمان رصد

آخرين مطالب

تشریح روند بررسی پرونده جانبازی آرتین/ درصد جانبازی آرتین فروردین ماه اعلام شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

تشریح روند بررسی پرونده جانبازی آرتین/ درصد جانبازی آرتین فروردین ماه اعلام شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس چگونگی بررسی پرونده جانبازی آرتین از جانبازان حادثه تروریستی شاهچراغ را تشریح کرد.

به گزارش «ایثار» به نقل از حیات، ابراهیم بیانی با اشاره به روند رسیدگی به پرونده جانبازی «آرتین سرایداران» از مصدومان حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: برای آرتین عزیز کمیسیون پزشکی برگزار شده که 5 درصد جانبازی برای او به تأیید رسید که اگر اعتراضی در این زمینه وجود داشته باشد حتماً پیگیری لازم صورت خواهد گرفت.
وی در پاسخ به این سؤال که هم‌اکنون سرپرستی آرتین به چه کسی واگذار شده است، گفت: سرپرست آرتین پدربزرگش بود اما طی جلسه‌ای که در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، باتوجه به وابستگی‌های عاطفی که آرتین به خواهرش داشت وکالت وی به خواهرش سپرده شد.
بیانی گفت: کمیسیون پزشکی استدلال‌هایی دارد و می‌گوید ما بر مبنای کدهایی که تعریف شده درصد را تعیین و اعلام می‌کنیم. به 3 نفر از افرادی که در حادثه شاهچراغ دچار مجروحیت شدند درصد جانبازی تعلق گرفت که یک نفر از آنها آرتین با جانبازی 5 درصد است، نفر دوم با جانبازی 15 درصد و به شخص دیگری که شرایط وخیم و نامساعدی داشته جانبازی 55 درصد تعلق گرفته است. روند رسیدگی به پرونده پزشکی مابقی مجروحین این حادثه تروریستی در دست اقدام است که طی هفته‌های آتی نتیجه نهایی در خصوص این پرونده‌ها اعلام خواهد شد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس تصریح کرد: آرتین دو نوبت به کمیسیون دعوت شد، نوبت اول خانواده او در جلسه حضور پیدا نکرد ولی در نوبت دوم که حضور داشتند پزشک برای آرتین 5 درصد جانبازی تأیید کرد که در فروردین ماه با پیامک به خانواده‌اش اطلاع رسانی شد. توجه به این نکته ضروری است از آنجا که ایشان فرزند شهید نیز هستند از سقف امکانات ارائه شده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران بهره‌مند خواهد شد.
وی ادامه داد: در معیت آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور برای عیادت آرتین به بیمارستان نمازی رفتیم. خانواده آرتین هم در آنجا حضور داشتند. در بیمارستان معاون اول رئیس جمهور پیگیر رفع مشکلات این خانواده شدند. موضوعات متعدد از بحث‌های هماهنگی‌های بیمارستان برای عمل دست آرتین، تکریم خانواده در دفعات متعدد، کمک‌هایی که صورت گرفته و بحث حضانت او و.. از جمله اقداماتی بوده که انجام داده‌ایم. در بحث حقوق نیز پدر آرتین چون بازنشسته نیروی دریایی ارتش بوده حقوق ایشان از آنجا برای خانواده وی واریز می‌شود و بنیاد شهید و امور ایثارگران در آن دخل و تصرفی ندارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/559153/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توضیح قوه قضاییه درباره خبر حکم اعدام تتلو

آهنگ زیبای «ماه تابانم» با صدای علی منتظری

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

مس رفسنجان بجای نساجی سقوط خواهد کرد؟

حامد لک و احتمال جدایی از مس رفسنجان؛ لک: هواداران خیلی از چیزها را نمی‌دانند

قلب تپنده والیبال ایران در حسرت لیگ برتر

استکی: 30بوکسور امید داریم

جوانی که سودای جانشینی یزدانی دارد

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

اولین دوره مسابقات استانی دارت و داژبال مدارس شاهد متوسطه اول استان کرمان برگزار شد

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

مرحله استانی کنگره قرآن کریم ویژه مدارس سمپاد استان کرمان برگزار شد

مترجمی که همه جای والیبال هست/ مشاور رئیس فدراسیون، سرپرست فولاد سیرجان در سفر به ژاپن!

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

مختومقلی؛ شاعری فراتر از ادب، معلمی برای جامعه

امواج گرانشی زیبا

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مومنی: چرا مس بابت پرونده فساد باید سقوط کند؟

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی