کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

650 دانش آموز در کرمان تحصیل می‌کنند فرهنگي

650 دانش آموز در کرمان تحصیل می‌کنند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کرمان - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: 650 هزار دانش آموز برای سال تحصیلی آینده در مدارس استان کرمان ثبت نام می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا رضایی صبح شنبه در نشست ستاد ثبت نام استان کرمان، با اشاره به ارسال شیوه نامه اجرایی ثبت نام دانش آموزان به شهرستان‌ها و مناطق، اظهار کرد: شیوه نامه ثبت‌نام دانش آموزان در سال تحصیلی 1402 - 1403 باشعار «ثبت نام مطلوب، عدالت محوری، خانواده مداری» منظم به راهنمای نظارت بر این فرایند، ابلاغ شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در جلسه ستاد ثبت نام آموزش و پرورش استان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود بیش از 650 هزار دانش آموز برای سال تحصیلی آینده در مدارس استان ثبت نام کنند بر تکریم اولیا و عدالت محوری در زمان ثبت نام تاکید کرد.
وی بر تلاش جهادی و کاربست تجارب گذشته در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و دولت مردمی تأکید کرد و افزود: مدیران شهرستان‌ها و مناطق در انتخاب اعضای ستاد ثبت نام، به ویژگی‌هایی نظیر حسن خلق، سعه صدر و آگاهی به قوانین ر مد نظر داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان، خواستار نظارت دقیق، منظم و مستمر بخش‌های نظارتی این اداره کل بر فرایند ثبت دانش آموزان در مرکز و سایر شهرستان‌ها و مناطق شد و عنوان کرد: کار نظارت به منظور رعایت حقوق شهروندی به ویژه حقوق والدین و دانش آموزان صورت می‌گیرد و باید شهرستان‌ها و مناطق، ذیل ستاد ثبت نام استان به این مهم توجه داشته باشند.
رضا رضایی با بیان اینکه شناسایی و تحلیل درست مسائل فرایند ثبت نام و کاربست راه حل‌های مؤثر در راستای اجرای صحیح قوانین و مقررات جهت رفع نارسایی‌ها در دستور کار قرار گیرد؛ خاطر نشان کرد: مسئولان ستاد ثبت نام در شهرستان هاباید به صورت منسجم و هماهنگ نسبت به تبیین دستورالعمل ثبت‌نام برای اعضای ستاد و مدیران مدارس اقدام کنند.
وی عدم دریافت وجوه غیرمجاز و توجه به زمان و محدوده بندی جغرافیایی ثبت‌نام را مصداق تحقق حقوق شهروندی و رعایت حقوق والدین و دانش آموزان برشمرد و اذعان کرد: باید سهمیه ثبت‌نام مدارس با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی جنسیت و دوره تحصیلی، تعیین و به شیوه مناسب اطلاع رسانی شود.
رضایی بیان کرد: به منظور اجرای تکالیف مقرر در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و انسداد مبادی بی سوادی، جلوگیری از بازماندگی تحصیلی افراد لازم التعلیم ، در جذب حداکثری لازم التعلیمان دوره ابتدایی باید پیگیری ثبت‌نام دانش آموزان میان پایه اقدام مؤثر انجام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان تأکید کرد: جهت تسهیل ثبت نام دانش آموزان فاقد مدارک هویتی ایرانی در چارچوب ضوابط و مقررات اعلامی اقدام و در مورد اتباع خارجی حسب دستورالعمل ابلاغی هماهنگی‌های لازم با فرمانداری‌ها به عمل آید.
رضایی گفت: برای ایجاد نظارت همگانی بر فرایند ثبت‌نام، شکایات و گزارش‌های مردمی در سامانه پاسخگویی به شکایات، به آدرس www.shekayat.medu.ir ثبت می‌شود و در اسرع وقت بررسی شود و مورد پاسخگویی قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558244/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مترجمی که همه جای والیبال هست/ مشاور رئیس فدراسیون، سرپرست فولاد سیرجان در سفر به ژاپن!

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

مختومقلی؛ شاعری فراتر از ادب، معلمی برای جامعه

امواج گرانشی زیبا

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مومنی: چرا مس بابت پرونده فساد باید سقوط کند؟

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی