کرمان رصد

آخرين مطالب

افزایش 2 برابری تسهیلات ودیعه نوسازی بافت‌های فرسوده اجتماعي

افزایش 2 برابری تسهیلات ودیعه نوسازی بافت‌های فرسوده
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی گفت: هم اینک تسهیلات ودیعه برای ساکنانی که واحدهایشان نوسازی می‌شود نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز 11 خرداد در مراسم بهره‌برداری از 5 هزار واحد نهضت ملی در بافت فرسوده 17 استان و 67 شهر گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده بسیار مهم و در اولویت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
از ابتدای حضورم در وزارت راه وشهرسازی در موضوع مسکن،تلاش‌ها متمرکز بر نوسازی بافت‌های فرسوده بوده است و تلاش داریم تا عقب ماندگی های دهه اخیر را جبران کنیم.
وزیر راه وشهرسازی گفت: در حال حاضر 9 درصد کل شهرها با حدود 30 درصد جمعیت کل کشور در بافت فرسوده قرار دارد که ضرورت دارد ضمن تولید مسکن، نوسازی این بافت ها نیز توأمان انجام شود زیرا این موضوع هدف دولت و ضرورت کشور است.
وی تاکید کرد: نوسازی در بافت های فرسوده چندین حسن دارد که بخشی از آنها شامل وجود زیر ساخت ها وسایر منابع شهری ، کاهش قیمت تمام شده مسکن وجود شبکه های حمل ونقلی و دیگر مزیت های که همگان بر آن اذعان دارند نیاز به نوسازی در این بافت هاست که در اولویت دولت است.
وی گفت: تولید مسکن در این بافت ها علاوه بر رونق تولید، سبب فعال شدن مشاغل و کسب وکار ها و باز آفرینی محیط شهری و زندگی مردم می شود. با این کار منزلت اجتماعی در محیط های شهری تقویت می شود.
وزیر راه وشهرسازی گفت: در برنامه هفتم توسعه تمام تلاش ما آن بوده است تا از ظرفیت های این برنامه برای نوسازی مسکن در بافت فرسوده بهره ببریم.
بذرپاش گفت: به منظور رونق در این بافت ها از تمام توان خود استفاده خواهیم کرد که تدوین قوانین و مقررات ،بسته 19 بندی نوسازی بافت فرسوده از جمله این موارد است.
وی ادامه داد: با ابلاغ بسته تشویقی 19 بندی در تهران، در فروردین و اردیبهشت رشد 300 درصدی صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده پایتخت رقم خورد. با این روند در تهران طی2سال آینده شاهد تحولات مثبتی خواهیم بود.
وی بر رفع موانع موجود برای تولید مسکن در بافت‌های فرسوده تاکید کرد و گفت: توافقاتی که با صندوق کار آفرینی امید برای افزایش تسهیلات جابه جایی ساکنان بافت های فرسوده انجام شده بسیار مثبت است. هم اینک ودیعه برای ساکنانی که واحدهایشان نوسازی می‌شود در تهران 120 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 90 میلیون است که نسبت به سال گذشته 100 درصد و 2 برابر افزایش داشته است.
بذرپاش از دیگر راهکارهای ترغیب ساکنان به نوسازی واحدهای بافت‌های فرسوده را روش کلید به کلید عنوان کرد و گفت: در روش کلید به کلید، واحدهای مسکونی توسط شهردای‌ها در همکاری با وزارت راه و شهرسازی احداث می‌شود تا ساکنان واحدهایی که در حال نوسازی هستند در آنها اسکان یابند و بعد از اتمام واحدهای نوسازی شده خود به خانه‌های خود بازگردند.
وی همچنین از تلاش مجموعه دولت برای کاهش نرخ سود تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده خبر داد.
آیا این خبر مفید بود؟ نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558076/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند

تشویق بی‌امان ربیعی از سوی هواداران رقیب

خیلی‌ها تلاش بر سقوط مس رفسنجان کردند

پیروزی در شکست! بقای مس قطعی شد

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

پورموسوی: با بضاعتی که داشتیم در لیگ ماندنی شدیم/ به هدایت مس ادامه می‌دهم

ربیعی: مس را برای حفظ روح جوانمردی فوتبال بردم

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

شکل‌گیری اندیشه تقلید و اجتهاد در فقه شیعه

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

خلاصه بازی ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1

دومین تیم سقوط کننده به لیگ سک مشخص شد

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

دومین تیم سقوط کننده به لیگ یک مشخص شد

ذوب آهن 2-1 مس رفسنجان؛ خنجر محمد ربیعی به قلب تیم سابقش رفت ولی آن‌ها را نکشت

برتری گاندوها در خانه با 2 گل؛ مس لیگ برتری ماند

ذوب آهن 2 - مس رفسنجان 1: جشن بقا بعد از باخت

مالک نساجی به سیم آخر زد: حکم فساد چه شد

ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1: جشن بقا بعد از باخت

درخواست مالک نساجی از فدراسیون فوتبال: تکلیف پرونده فساد مس را مشخص کنید

درخواست مالک نساجی: تکلیف پرونده فساد مس را مشخص کنید

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ مربی خارجی واجب‌تر از نان شب برای آبی‌ها

خیبر خرم آباد 1-2 پرسپولیس؛ اورونوف امید آسیایی را زنده نگه داشت

امضای قهرمان پای سقوط شهر خسته؛ کامبک سرخ‌ها در راه کسب سهمیه

قطعه ای با صدای مرحوم محمدعلی کریمخانی به نام «جان خستگان»

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گل اول ذوب آهن به مس رفسنجان توسط رحمتی

گل دوم ذوب آهن به مس رفسنجان توسط تبریزی

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

گل اول مس رفسنجان به ذوب آهن توسط اکبری

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

شادی پس از گل در سیرجان به یاد مادر (عکس)

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز