کرمان رصد

آخرين مطالب

نوسازی 9900 واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده مازندران‌ اجتماعي

نوسازی 9900 واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده مازندران‌
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: نوسازی 9 هزار و 900 واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده را در دستور کار داریم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی دیوسالار مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مازندران از ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت و ساز برخوردار است و از 63 شهر مازندران در 43 شهر مکان‌یابی متعددی در حوزه ساخت و ساز در بافت های فرسوده در دستور کار قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه اداره کل راه و شهرسازی ساخت هزار و 27 واحد مسکن را برنامه ریزی کرده است تصریح کرد:از این تعداد 253 واحد امروز و با حضور وبیناری وزیر راه و شهرسازی در مازندران افتتاح شد.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه بافت‌های فرسوده اداره کل راه و شهرسازی مازندران با هدف احیای بافت،نوسازی و ایجاد مراکز بهداشتی و غیره ورود می کند و ساخت 7 هزار واحد مسکن در بافت های فرسوده را در دستور کار داشتیم که پیشنهاد شد در بافت های فرسوده سهمیه ما به 15 هزار واحد مسکونی برسد.
دیوسالار افزود: برنامه ابلاغی امسال اداره کل راه و شهرسازی مازندران ساخت 9هزار و 900 واحد مسکونی بافت فرسوده در مازندران است.
وی به کمبود زمین در مازندران هم اشاره کرد و یادآور شد: بخش عمده‌ای از اراضی مازندران مرغوب و درجه یک و دو بوده که چون نمی توانیم زمین تهیه کنیم پیشنهاد ساخت مسکن در بافت های فرسوده ارائه شد.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران همچنین با تاکید بر اینکه بیشتر بافت‌های فرسوده در محلات کوچک و در معابر باریک قراردارند و قطعات زمین نیز کمتر از 200 متر مربع است اظهار کرد: ارتقا سطح کیفی زندگی در این محلات با احیا بافت انجام می شود و در کوی غفاری ساری و یا امت آباد آمل پروژه هایی راه‌اندازی و ساخته شد و پارک معلولین و مراکز بهداشتی نیز ساخته شده است.
دیوسالار همچنین در پاسخ به تسنیم در زمینه اعتبارات راه‌اندازی برخی طرح های ساخت و ساز در محلات فرسوده گفت: به غیراز ساخت مسکن در بافت های فرسوده، 540 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای 35 پروژه در قالب خانه محله،مراکز بهداشتی و فرهنگی و یا پارک هزینه شد.
بهره‌برداری از 253 واحد مسکونی نوسازی شده در بافت‌های فرسوده استان مازندران و‌‌ در شهرهای آمل، بابل، بابلسر، ساری، نکا، بهشهر و محمودآباد و قائمشهر به بهره‌برداری رسید. 
این طرح ها با حضور وبیناری مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و دیگر مسئولان استان برگزار شد و مراسم افتتاح و بهره‌برداری از بیش از 5 هزار واحدمسکونی در بافت‌های فرسوده 17 استان و 67 شهر کشور در 32 پروژه مازندران به تعداد 253 واحد در 9 شهر کلید خورد.
در این مراسم محضری مدیرکل توسعه مدیریت و منابع سازمان بازآفرینی کشور، علی دیوسالار مدیرکل راه‌ و شهرسازی مازندران و معاونین اداره کل و معاون بنیاد مسکن استان در اداره‌کل راه و شهرسازی استان حضور داشتند.
انتهای پیام/.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!