کرمان رصد

آخرين مطالب

برقرای مجدد پرواز کیش-دبی- کیش منطقه آزاد کیش

برقرای مجدد پرواز کیش-دبی- کیش
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مسیر پروازی کیش به دبی از ترمینال جدید فرودگاه بین المللی جزیره راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در مراسمی که صبح امروز چهارشنبه دهم خرداد در سالن پروازهای خارجی فرودگاه کیش با حضور مسئولان سازمان، شرکت های تابعه، عوامل شرکت هواپیمایی کیش، جمعی از مهمانداران کیش ایر و اصحاب رسانه برگزار شد، سعید پورزادی عضو هیات مدیره و معاون عمرانی سازمان، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد امام رضا (ع) گفت: امروز طبق برنامه ریزی شاهد برقراری مجدد مسیر پروازی کیش- دبی پس از 4 سال بودیم.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه ساخت پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش 10 سال به طول انجامید و تاخیر چند ساله ای برای راه اندازی داشت، افزود: ما 12 فروردین امسال را برای آغاز پرواز های ورودی از ترمینال جدید فرودگاه در نظر گرفتیم و تا کنون بالغ بر 2 هزار مسافر از این پایانه وارد جزیره شده اند.
وی در ادامه این مطلب با اشاره به نقش پایانه جدید فرودگاه کیش در تقویت حوزه های گردشگری و تجارت جزیره بیان داشت: برقرای پروازهای بین المللی از ترمینال جدید فرودگاهی مرهون زحمات، برنامه ریزی و تفکر تمامی دست اندرکارانی است که در سنوات گذشته برای اجرای این پروژه بزرگ ملی تلاش کردند.
معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش از تلاش و رای زنی مسئولان شرکت هواپیمایی کیش با امارات، برای برقراری این پرواز قدردانی کرد و گفت: طی هفته های گذشته در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو، بالغ بر50 تاجر کشور امارات متحده عربی و رئیس اتاق بازرگانی، از حضور در حوزه گردشگری و تجارت کیش استقبال کردند و برقراری این پرواز را خواستار شدند.
عزت اله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و روز جهانی مهماندار، از تلاش های بی وقفه مسئولان شرکت هواپیمایی کیش برای راه اندازی مجدد پرواز کیش- دبی قدردانی و بر استمرار این پرواز با کمک و حمایت کسبه و کیشوندان تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش مطرح کرد: ما در حوزه فرودگاهی هیچگونه طرح بلاتکلیفی نداریم و همه پروژه ها دارای 80 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی هستند، اکثر آنها نیز تا هفته دولت افتتاح می شود و این خبر مسرت بخشی در حوزه حمل و نقل هوایی برای کیش می باشد.
محمدی ضمن تشریح خدمات هوایی و بیان اینکه بیش از 95 درصد خدمات گردشگری ما از طریق مسیر هوایی ارائه می شود گفت: فرودگاه کیش از لحاظ استاندارد های بین المللی و داخلی، نسبت به فرودگاه های سرزمین اصلی رشد قابل ملاحظه ای داشته و با هزینه ای که در این حوزه پرداخت شده باید با افزایش پروازهای بین المللی موجب رشد گردشگری و اقتصاد شود.
عزت اله محمدی برای برقراری پرواز های خارجی به مقاصد دیگر با اولویت کشورهای حوزه خلیج فارس از سوی عوامل شرکت هواپیمایی کیش، دیگر ایر لاین ها و چارتر کنندگان ابراز امیدواری کرد.
وی از راه اندازی پرواز کیش- مقسط در آینده نزدیک نیز خبر داد.
گفتنی است پرواز کیش-دبی- کیش از هفته آینده دوشنبه ها و 5 شنبه ها برقرار می باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/557893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد (عکس)

ربیعی: از آرمان رمضانی شدیدا راضی هستم!

تقدیم به مادرم – روز عشق در سیرجان!

تقدیم به مادرم - روز عشق در سیرجان!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

بمب کهکشانی‌ها در میدان نقل‌وانتقال فوتسال؛ فولاد زرند در کما

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ادعای پورموسوی: قراردادم تمدید شد!

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند

تشویق بی‌امان ربیعی از سوی هواداران رقیب

خیلی‌ها تلاش بر سقوط مس رفسنجان کردند

پیروزی در شکست! بقای مس قطعی شد

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

پورموسوی: با بضاعتی که داشتیم در لیگ ماندنی شدیم/ به هدایت مس ادامه می‌دهم

ربیعی: مس را برای حفظ روح جوانمردی فوتبال بردم

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

شکل‌گیری اندیشه تقلید و اجتهاد در فقه شیعه

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

خلاصه بازی ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1

دومین تیم سقوط کننده به لیگ سک مشخص شد

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

دومین تیم سقوط کننده به لیگ یک مشخص شد

ذوب آهن 2-1 مس رفسنجان؛ خنجر محمد ربیعی به قلب تیم سابقش رفت ولی آن‌ها را نکشت