کرمان رصد

آخرين مطالب

رعیتی‌فرد در همایش ملّی رؤسای سازمان‌های کارگری و کارفرمایی:

در تنظیم روابط کار باید تصمیم‌گیری‌ها بدون اجحاف در حق کارگر و کارفرما باشد وزارت رفاه

در تنظیم روابط کار باید تصمیم‌گیری‌ها بدون اجحاف در حق کارگر و کارفرما باشد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تنظیم روابط کار بین کارگر و کارفرما باید تصمیم‌گیری‌ها بدون جهت‌گیری و اجحاف در حق دیگری صورت گیرد تا از ایجاد مشکل در جامعه کارفرمایی یا جامعه کارگری پیشگیری شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل، «علی‌حسین رعیتی‌فرد» در همایش ملی رؤسای سازمان‌های کارگری و کارفرمایی سراسر کشور که در اردبیل برگزار شد، با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره شهدای گرانقدر جامعه کارگری و 3400 شهید سرافراز استان، تحول جدی در حوزه روابط کار را نیازمند هم‌گرایی و هم‌افزایی و استفاده کارکنان حوزه روابط کار از تجربیات همدیگر دانست.
وی تأکید کرد: برگزاری این همایش ملّی فرصت خوبی برای بسط و توسعه اهداف سازمانی و عملیاتی‌کردن آن‌هاست.
رعیتی‌فرد با تأکید بر اصل سه‌جانبه‌گرایی در حوزه تشکل‌های کارگری گفت: همچنین برای استفاده از نظرات شرکای اجتماعی در تمامی تصمیمات با عملیاتی‌کردن آن، در مسیر اهداف سازمانی حرکت می‌کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای 50 نفر باعث می‌شود کارگران شاغل در این کارگاه‌ها ضمن احساس عادلانه‌بودن مزد، با انگیزه بالا فعالیت کرده و نهایتاً به افزایش تولید منجر شود.
رعیتی‌فرد به تشکیل 21 هزار واحد حفاظت کمیته فنی در کشور اشاره و تأکید کرد: با تشکیل این واحدها از حوادث ناشی از کار و حوادث منجر به فوت پیشگیری شده است.
وی همچنین از تشکیل 14 هزار تشکل شامل 2700 تشکل کارفرمایی و ١١ هزار و 300 تشکل کارگری خبر داد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تصویب اساسنامه کلی برای تشکل‌ها که محدود به زمان و مقطع خاص و محدودی نباشد، ادامه داد: باید تلاش شود برای مشارکت در تصمیمات از کارفرمایان واقعی و کارگران آن مجموعه دعوت شود.
در ابتدای این همایش «بهروز رحیم‌زاده» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گزارشی از ظرفیت‌های حوزه خدماتی، بازرگانی و تولیدی این استان ارائه کرد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای حمایت از جامعه کار و تولید و شعار سال(مهار تورّم و رشد تولید) گفت: در شرایط کنونی برای افزایش تولید در کارگاه‌ها باید امکانات و بسترهای لازم مهیا باشد که این بستر با تلاش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی امکان‌پذیر خواهد بود.
رحیم‌زاده با اشاره به بالغ بر 5 هزار فقره پرونده‌ رسیدگی‌شده سالانه در استان گفت: به‌رغم این‌که استان اردبیل از لحاظ مدت زمان رسیدگی جزو استان‌های برتر کشور است ولی این تعداد پرونده مربوط به این استان در شأن جامعه کارگری و کارفرمایی نبوده و در همایش ملّی رؤسای سازمان‌های کارگری و کارفرمایی می‌توانیم در خصوص استفاده از ظرفیت‌های این تشکل‌ها به بهترین نحو ممکن تصمیم‌گیری کرده و دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه روابط کار را برطرف کنیم.
5 خرداد 1402 13:04
کد خبر : 310,242
کلیدواژه ها: رعیتی فرد,معاون روابط کار, همایش ملّی رؤسای سازمان‌های کارگری و کارفرمایی,اردبیل
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556736/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!