کرمان رصد

آخرين مطالب

معاون مرکز مطالعات شهر تهران:

ارائه طرح ایمنی ترافیک پایتخت تا 6 ماه آینده/ هر هفته 10 تهرانی جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند شهرداری تهران

ارائه طرح ایمنی ترافیک پایتخت تا 6 ماه آینده/ هر هفته 10 تهرانی جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون محیط‌زیست، زیرساخت و نوآوری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به برآورد بیش از 90 هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از حوادث ترافیکی در پایتخت در سال 1400 گفت: سهم هر تهرانی از این خسارات 10 میلیون تومان بوده است.

علیرضا نوری در گفت‌وگو با خبرنگار شهر ، با بیان اینکه طرح ایمنی ترافیک با حمایت شهردار تهران در حال مطالعه است، اظهار کرد: در سال 1400 تعداد 530 نفر در حوادث ترافیکی تهران جان خود را از دست دادند و این رقم با کاهش محدودی در سال 1401 روبه‌رو بود. ضمن اینکه تعداد جان‌باختگان بیش از 500 نفر به ثبت رسیده است.
معاون مرکز مطالعات با اعلام اینکه به طور میانگین هر هفته 10 نفر در تهران جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند، یادآور شد: هرچند در برخی مناسبت‌ها تعداد جان‌باختگان تصادفات افزایش می‌یابد اما به طور میانگین در طول سال هر هفته شاهد ثبت 10 فوتی در تصادفات هستیم که این آمار برای شهر تهران بالاست.
وی با بیان اینکه با وجود تلاشی که اداره کل ایمنی ترافیک انجام می‌دهد عملاً اختیارات قانونی کافی را ندارد، خاطرنشان کرد: این اداره کل به اختیارات بیشتر و ساختار منظم‌تری نیاز دارد؛ شمار نهادهایی که در حوزه ایمنی ترافیک فعالیت می‌کنند شاید از تعداد انگشتان دست تجاوز نکند و همین باعث می‌شود که نرخ جان باختن هموطنان در تصادفات کاهشی نباشد.
نوری ادامه داد: شاید در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، میزان کاهش تصادفات فوتی کمتر از پنج درصد باشد. البته اگر امکانات و اختیارات قانونی در اختیار دست‌اندرکاران قرار بگیرد و اقدامات ساختاری‌تر شود، اتفاقات مثبتی را در این حوزه شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در سال 99 میزان 65 هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از حوادث ترافیکی در پایتخت برآورد شده است، تصریح کرد: این هزینه‌ها شامل خسارت به خودرو، خدمات آتش‌نشانی، خدمات پلیس، اتلاف وقت شهروندان در ترافیک، خدمات بیمارستانی، از دست دادن کارایی و معلولیت و مواردی از این قبیل است.
وی ادامه داد: با وجود اینکه نرخ جان باختن افراد در سال 1400 روند کاهشی داشت، کماکان هزینه‌ای که بابت این تصادفات تحمیل شد بالا بود، به طوری که بالغ بر 93 هزار میلیارد تومان هزینه ناشی از حوادث ترافیکی به ثبت رسید.
نوری با بیان اینکه پس از تقسیم‌بندی‌ها سهم هر تهرانی از این 93 هزار میلیارد تومان، 10 میلیون تومان است، یادآور شد: اتلاف زمان در ترافیک، هزینه ساختاری و سازمانی برای هر تصادف، هزینه‌های بیمه، هزینه‌های اجتماعی، اقتصادی و روانی برای افراد از جمله موارد خسارت هستند که برای کاهش آن نیاز به اقدام جدی وجود دارد.
معاون محیط‌زیست، زیرساخت و نوآوری مرکز مطالعات تاکید کرد: مهمترین هدفی که طرح ایمنی ترافیک دارد این است که ساختارها را در شهرداری توسعه دهد و خوشبختانه شهردار رویکرد بسیار مثبتی را در قبال این طرح مطالعاتی دارد لذا می‌توانیم امیدوار باشیم که بهبود برنامه عملیاتی ایمنی ترافیک به نتیجه برسد و با ابلاغ آن، گام‌های مثبتی برای کاهش نرخ تلفات در تصادفات برداریم.
وی با اعلام اینکه آمار تصادفات فوتی تهران نسبت به دهه‌های اخیر به یک‌سوم کاهش یافته است، اظهار کرد: با وجود اینکه تعداد خودروها و موتورسیکلت‌های پایتخت چندین برابر شده و ترددهای ترافیکی افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است، با تلاش شهرداری تهران و پلیس راهور و دیگر نهادهای مرتبط، نرخ تلفات کاهشی بوده است.
وی با بیان اینکه شیب نمودار تلفات به سختی می‌تواند به سمتی برود که به صفر برسد، خاطرنشان کرد: با همتی که وجود دارد، برنامه‌ریزی‌های بهتری در این زمینه در حال انجام است و طرح ایمنی ترافیک شهر تهران با نظرات مثبت و تخصصی شهردار تهران در حال بروزرسانی است تا به دنبال ابلاغ آن، ساختار در مناطق و ادارات مرتبط به صورت مویرگی منظم‌تر شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر شهرداری تهران به همین شکل در اجرای طرح ایمنی ترافیک راسخ قدم بردارد، یکی از درخشان‌ترین اتفاقات را در کارنامه مدیریت شهری دوره ششم به ثبت خواهد رساند.
نوری با اعلام اینکه تهیه و نشر این طرح منوط به بروزرسانی آن است، گفت: طرح ایمنی ترافیک یک سال پیش ارائه شد و پلیس راهور، شهردار تهران، وزارت کشور اصلاحات خوبی را ارائه دادند که در کنار تلاشی که اداره کل ایمنی ترافیک شهرداری تهران انجام می‌دهد، در نظر داریم که نهایتاً تا 6 ماه آینده طرح بروز با آمار جدید ارائه شود و اجرای آن کلید بخورد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیزر ویدئوی کار جدید علیرضا عصار به نام «فراری»

هنرِ چهار خواننده تاثیرگذار که در اردیبهشت به دنیا آمده یا از دنیا رفته‌اند

اجرای تیتراژ متفاوت «پهلوانان نمی‌میرند» توسط آیدین توسلی

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

بلوک سبک ساختمانی

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

50 تا 60 درصد فرهنگیان استان کرمان در گروه سنی جوان هستند که مهمترین درخواست آنان مسکن است

شرکت 330 فرهنگی در مسابقات قرآن فرهنگیان استان کرمان

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

هم‌صدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در اپرا هاوس سیدنی

لوریس چکناواریان: خلیج فارس افتخار سرزمین ماست

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و جغرافیایی استان برای تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی

تیزر مستند «محافظ» رونمایی شد

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان کرمانی در 256 حوزه امتحانی

256 حوزه امتحانی در استان کرمان میزبان امتحانات نهایی دانش آموزی

هواشناسی ایران 1404/2/21؛ رگبار باران و رعدوبرق در 10 استان

احیای بافت‌های تاریخی در شهرهای استان بوشهر

برگزاری روز کرمان در نمایشگاه کتاب تهران

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

واکنش رافائل کاستیلو، سرمربی تیم ملی هندبال ایران به ال‌کلاسیکوی امشب

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

واکنش رئیس کمیسیون داوران کشتی به مبارزه جنجالی معصومی و زارع

دختران پینگ‌پنگ‌باز در اردوی جهانی

برگزاری اولین جشن ملی بومگردی‌های ایران در استان کرمان

حس و حال ناب موسیقی جنوب با قطعه «طیاره» از حیدو هدایتی

نوای هزار دف در پالنگان طنین‌انداز می‌شود

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان