رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران تأکید کرد؛
بهرهبرداری از پنج ایستگاه در خط 6 مترو تا پایان سال
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
کرمان رصد - رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری باید امسال در خط 6 تعداد پنج ایستگاه جدید را به بهرهبرداری برساند و به شهروندان تحویل دهد.
به گزارش شهر ، چهارشنبه سوم خرداد ماه چهارمین رویداد" طرح رصد 2 " با هدف رصد پروژههای بزرگ مقیاس شهری و بررسی مسائل و چالشهای سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران با بازدید میدانی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از خطوط 6 و 7 مترو برگزار شد.
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به رویکرد جدید کمیسیون برنامه و بودجه در طرح رصد 2 مبنی بر توجه به پروژه های بزرگ مقیاس شهری در کنار پروژه های توسعه محلی تشریح کرد: بدون تردید اولویت اول شورا و شهرداری امسال در حوزه شرکت راه آهن شهری تهران و شرکت بهره برداری مترو، تکمیل و تجهیز خط 6 و 7 مترو است.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی و زمانبندی که با شهرداری تهران در بودجه سال 1402 داشته ایم، کار تکمیل خط 6 و خط 7 مترو تهران تا پایان امسال باید به پایان برسد.
مظفر با بیان اینکه شهرداری باید امسال در خط 6 افتتاح 5 ایستگاه جدید را محقق کند، یادآور شد: مقرر شده سه ایستگاه جدید شامل ایستگاه های شهدای کن، شهران و شهر زیبا تا پایان مرداد ماه به بهره برداری برسد و 2 ایستگاه جدید دیگر شامل ایستگاه آیت الله کاشانی و ایستگاه کوهسار نیز در نیمه دوم سال جاری می بایست تحویل شهروندان تهران شود که در مجموع با افزایش 5/5 کیلومتری این خط همراه خواهد بود.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اگر شهرداری بتواند منابع مازاد را تامین کند در محور جنوبی خط 6 فاز تکمیلی و توسعه ای نیز پیش بینی شده که شامل اتصال ایستگاه مترو دولت آباد به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به طول 6/5 کیلومتر است.
مظفر با اشاره به بازدید از خط 7 مترو، تصریح کرد: برنامه و زمانبندی امسال مدیریت شهری در خط 7 مترو تهران، افزایش 2 کیلومتری خطوط فعلی است که می بایست با تکمیل 2 ایستگاه جدید شامل ایستگاه میدان کتاب در سعادت آباد و ایستگاه ورزشگاه تختی در منطقه 15 تا پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.
رئیس کمیته بودجه تاکید کرد: انتظار داریم که تامین و تخصیص نقدینگی و منابع مالی به عنوان اولویت مدنظر شورای اسلامی شهر تهران مورد توجه باشد؛ چراکه بدون تردید تکمیل، تجهیز، بهره برداری و توسعه خطوط 6 و 7 به عنوان اولویت اول تعیین شده در برنامه امسال مترو مدنظر است.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹:۲۰
-
۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556484/