پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
فرهنگی

بید کهنسال قدمگاه رفسنجان در فهرست میراث طبیعی کشور ثبت شد

بید کهنسال قدمگاه رفسنجان در فهرست میراث طبیعی کشور ثبت شد
کرمان رصد-رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رفسنجان گفت: بید قدمگاه سرچشمه رفسنجان به عنوان دومین اثر ملی این شهرستان در فهرست میراث طبیعی کشور قرار گرفت.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد- حسن حسینی 27 اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: این اثر طبیعی که ماه‌های قبل به صورت مشروط ثبت شده بود، با تکمیل پرونده و ابلاغ لوح ثبتی آن در فهرست میراث طبیعی کشور قرار گرفت.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رفسنجان افزود: این درخت کهنسال که از رسته تلخه بید و دارای قدمت 280 ساله است، در مسیر یک جویبار دائمی روییده و از رویشگاه خود در جهت شیب زمین و مسیر آب قریب 100 متر رشد  و به تنهایی جنگل کوچکی را ایجاد کرده است. 

او بیان کرد: قطر تنه اصلی این درخت 12/7 متر بوده و در منطقه سرچشمه و در دامنه کوه قرار گرفته است.

حسینی ادامه داد: این اثر طبیعی بعد از درخت کهنسال پسته اودرج دومین اثر ثبتی رفسنجان در فهرست ملی میراث طبیعی کشور به شمار می‌رود.


نظرات شما