کرمان رصد

آخرين مطالب

بنیاد مسکن استان کرمان به بیش از پنج هزار و 700 روستای این استان خدمات می‌دهد/ اقتصادي

بنیاد مسکن استان کرمان به بیش از پنج هزار و 700 روستای این استان خدمات می‌دهد/
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهدی محمدی با تاکید بر اینکه بیش از 200 هزار واحد مسکونی فرسوده را در حوزه روستایی استان مقاوم سازی کرده‌ایم، اظهار داشت: میانگین نرخ مقاوم سازی مسکن روستایی در استان کرمان 66 درصد و میانگین این آمار در کشور 51 درصد است. وی در ادامه با بیان اینکه 268 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی این استان مقاوم‌سازی شده است، گفت: از این میزان 200 هزار واحد روستایی و مابقی شهری است.
  محمدی افزود: براساس آخرین سرشماری نفوس مسکن، استان کرمان 310 هزار واحد مسکونی روستایی فرسوده داشت که این واحدها براساس قدمت و نوع سازه فرسوده شناخته شدند. مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به اقدامات گسترده کارکنان این بنیاد در توسعه روستایی و نیز حوادث سیل و زلزله در این منطقه ضمن بیان اینکه روستاییان را تشویق و ترویج به مقاوم سازی کرده ایم گفت: بیشترین تعهد و رسالت کاری ما به روستاها و نظم و ساماندهی این مناطق برمی گردد تا با این اقدام آمار مهاجرت از روستاها را نیز کاهش دهیم. وی با بیان اینکه البته خدمات‌رسانی بنیاد مسکن در شهرها نیز جریان دارد، یکی از اهداف و رسالت مهم بنیاد مسکن را طرح مسکن روستایی برشمرد که از سال 1384 با شدت بیشتری در کشور اجرایی شده و ادامه داد: این طرح در برنامه های 10 ساله و در قالب طرح جامع مسکن روستایی تدوین شده و به تصویب شورای عالی مسکن نیز رسیده و افق راه ما در اجرای پروژه‌هاست. محمدی بیان کرد: برنامه ریزی در این طرح مقاوم سازی تمامی واحدهای فرسوده برای سال 1410 است و اگر دولت همکاری به موقع در روستاها داشته باشد، در این افق زمانی می‌توانیم جشن پایان مقاوم‌سازی را برگزار کنیم. وی در ادامه با اشاره به روز 21 فروردین به عنوان سالروز تاسیس حساب 100 امام (ره) برای کمک به محرومان نیازمند مسکن افزود: بنیاد مسکن استان کرمان اکنون به بیش از پنج هزار و 700 روستای استان کرمان خدماتی همچون زمین و مقدمات ساخت، صدور سند و اجرای طرح هادی روستایی ارائه می‌دهد. مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با بیان اینکه وام کم بهره با بازپرداخت 20 ساله برای بازسازی مسکن روستاییان درگیر حوادث طبیعی تعلق می گیرد تصریح کرد: طرح های مسکن روستایی در بحث پیشگیری از سوانح و مقاوم سازی نقش بسزایی دارد. وی یادآور شد: در نقاط شهری نیز طرح‌هایی در اجرای سیاست های کشور و دولت تعریف شده که بنیاد مسکن در واقع به عنوان مجموعه ای فراگیر بازوی اجرایی سیاست‌گذاری‌های حوزه مسکن دولت به شمار می‌رود و بدون بروکراسی پیچیده اداری فعالیت‌های دولت را در این حوزه پیش می‌برد. محمدی همچنین عنوان کرد: قرار است سالانه یک میلیون واحد در طرح نهضت ملی مسکن کشور احداث شود که 400 هزار مورد از آن‌ها به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سپرده شده که کار در این حوزه در حال اجراست اما این مهم، زمانی می‌تواند تکمیل شود که زمینه‌های آن با اقداماتی همچون تامین زمین فراهم شده باشد. وی با اشاره به اینکه برای تامین زمین مناطق روستایی مشکلی نداریم گفت: وام کم بهره با بازپرداخت طولانی مدت و همچنین ساخت و واگذاری مسکن با قیمت تمام شده برای مردم، در دستور کار بنیاد مسکن قرار دارد.  

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/530931/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

وظیفه حوزه تولید اندیشه‌های بنیادین و تئوری پردازی برای تمدن سازی است

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شرکت 120 هزار نفر از مردم کرمان در پویش زندگی با آیه ها

پیش‌بینی افزایش ابر و وزش باد در کرمان

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد (عکس)

ربیعی: از آرمان رمضانی شدیدا راضی هستم!

تقدیم به مادرم – روز عشق در سیرجان!

تقدیم به مادرم - روز عشق در سیرجان!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

بمب کهکشانی‌ها در میدان نقل‌وانتقال فوتسال؛ فولاد زرند در کما

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ادعای پورموسوی: قراردادم تمدید شد!

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند