کرمان رصد

آخرين مطالب

چطور وام 600 میلیون تومانی نوسازی مسکن بگیریم؟ اجتماعي

چطور وام 600 میلیون تومانی نوسازی مسکن بگیریم؟
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - در حال حاضر وام 600 میلیون تومانی نوسازی مسکن به مالکان خانه‌های اطراف حرم‌های مطهر چهار شهر تهران، مشهد، قم و شیراز پرداخت می‌شود و سقف این وام در بافتهای فرسوده دیگر شهرها 450 میلیون تومان است که متقاضیان دریافت وام باید به سامانه facility.udrc.ir مراجعه کنند. برای دریافت این وام نیازی به سپرده گذاری نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش ایران اکونومیست، سقف وام نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی واقع در بافتهای فرسوده شهری 450 میلیون تومان است. در چهار شهر تهران، مشهد، قم و شیراز و در محدوده حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (ع) و حرم شاهچراغ (ع) تا سقف 600 میلیون تومان تسهیلات نوسازی پرداخت می‌شود.
درخصوص نرخ سود این تسهیلات 150 میلیون تومان از وام در تمامی شهرها بدون سود بانکی است. مابقی 18 درصد خواهد بود. لذا نرخ سود در تهران حدود 12 درصد، در کلانشهرها 11 درصد و در سایر شهرها حدود 10 درصد است. برای دریافت این تسهیلات نیازی به سپرده گذاری نیست.
افرادی که ملک‌شان در محدوده بافت‌های ناکارآمد شهری قرار دارد می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده شرکت بازآفرینی شهری ایران به نشانی facility.udrc.ir نسبت به ثبت اسناد مالکیت ملک خود اقدام کنند.
بعد از ثبت کدپستی یا کد جام (ثبت شده در سند تک برگ) در سامانه به صورت خودکار به آنان اعلام می‌شود که ملک‌شان در محدوده (بافت فرسوده- تاریخی یا سکونتگاه غیر رسمی) قرار دارد یا خیر.
آیا به خانه‌های قولنامه‌ای سند می‌دهند؟
در حال حاضر مالکان خانه‌های قولنامه‌ای واقع در سکونتگاههای غیررسمی و حاشیه شهرها می‌توانند سند دریافت کنند؛ زیرا ارایه خدمات شهری به این واحدها مستلزم دریافت سند است. پس از این که محرز شد ملک در بافت فرسوده مصوب واقع شده به صورت برخط اطلاعات جهت تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات نوسازی برای بانک مسکن ارسال می‌شود. افرادی که می‌خواهند با استفاده بند «ک» تبصره 11 قانون بودجه سال جاری در رابطه با دریافت سند خود در مناطق حاشیه‌نشینی اقدام کنند. با مراجعه به سامانه ثبت نام تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده شرکت بازآفرینی شهری ایران و ثبت اطلاعات خود، کد رهگیری دریافت می‌کنند.
اطلاعات دریافتی از متقاضیان سند در مناطق حاشیه‌نشینی مصوب برای اداره‌های کل راه و شهرسازی استان‌ها جهت بررسی و تطبیق اسناد ارسال می شود، چنانچه مدارک مورد تایید آنان قرار گرفت مدارک جهت تشکیل پرونده و صدور سند به ادارات ثبت و اسناد استان‌ها ارسال می‌شود.
چنانچه ملک جهت دریافت تسهیلات و یا سند از طریق سامانه مورد تایید قرار نگرفت متقاضیان می‌توانند به اداره‌های راه و شهرسازی استان‌ها مراجعه کند یا طی ارسال پیام به شماره سامانه پیامکی 30008612 مشکل خود را با کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران مطرح کنند.
بر اساس بسته تشویقی که آبان ماه سال 1401 ابلاغ شد امکان ساخت تا دو طبقه بیشتر نسبت به تراکم مجاز، ارایه حداقل 50 درصد تخفیف در صدور پروانه و امکان تهاتر زمین با اراضی دولتی از جمله امتیازاتی است که دولت در اختیار مالکان واحدهای مسکونی واقع در بافتهای ناکارآمد قرار می‌دهد.
همچنین طبق قانون حمایت از احیا، نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده، شهرداری‌ها موظفند حداقل 50 درصد در عوارض پروانه و تواکم ساخت تخفیف بدهند که این رقم تا 100 درصد هم می‌توانند باشد. در حال حاضر شهرداریهای کشور همکاری خوبی در بافتهای فرسوده دارند و به طور متوسط بالای 85 درصد تخفیف می‌دهند.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بافت فرسوده ، تسهیلات نوسازی بافت فرسوده ، وام 600 میلیون تومانی ساخت مسکن

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/414009/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید استاندار کرمان از سیل بند روستای کروچان شهرستان زهکلوت

روایت مرحوم دعایی از دیدارش با امامی که از عکسش زیباتر بود

استقبال مردم تهران از اکران ویژه سینما سیار در گلزار شهدای بهشت زهرا

استاندار کرمان با خانواده «شهید حسن میری» در عنبرآباد دیدار کرد

منطقه عنبرآباد به مردهک به‌رغم ظرفیت‌ فراوان ازمحرومیت رنج می‌برد

افتتاح 2 پروژه راهسازی در محور مردهک- تنگشاه با اعتبار 52 میلیارد

قیمت خرید گندم قابل قبول نیست/ متولیان تجدیدنظر کنند

بهبود وضعیت تولید گندم در کرمان/ کمبود مراکز خرید گندم داریم

کرمان به قطب تعزیه کشور تبدیل می شود

یادواره شهدای غیرت در کرمان| از جمله کمتر شنیده شده امام درباره شهدا تا قصه رزمندگان نترس

هشدار نارنجی هواشناسی برای 11 استان/ آماده‌باش امدادگران

بهسازی جاده تنگ انار سرفاریاب با تجهیزات شرکت نفت

آمادگی فوتسالیست های کرمانی برای رقابت‌های لیگ مناطق

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد مازندران با جامعه معزز ایثارگری بهشهر

حضور پرشور جانبازان و خانواده معظم شهدا در مراسم ارتحال امام خمینی(ره )

برپایی ایستگاه صلواتی بنیاد تهران بزرگ به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره )

افزایش ظرفیت سحرگاهی اتوبوس‌های بی‌.آر.تی از 16 خرداد/ ساعت آغاز به کار اتوبوس‌ها؛ 5 صبح

جزییات تغییر ساعت خدمات‌دهی حمل و نقل عمومی در پی تغییر ساعت کاری ادارات

برگزاری آیین بزرگداشت حضرت امام (ره) در زرند

9 ساعت تلاش برای نجات جان کودک 8 ساله در رفسنجان

حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دهمین سوگواره ملی تعزیه ده زیار

احتمال بارش رگباری و وزش باد در 11 استان تا سه شنبه

پایان فصل استقلالی سابق با خلق 10 گل

روستای تنگشاه عنبرآباد از بُن بست خارج می‌شود

آماده‌باش امدادگران و نجاتگران در پی هشدار هواشناسی در 11 استان

ساخت 113 خانه در قالب نهضت ملی مسکن در استان سمنان تکمیل شد

برخورد با تخلفات در سامانه نظارت بر عملکرد مهندسین ناظر

افتتاح 16 کیلومتر جاده روستایی در عنبرآباد

مراسم سالگرد گرامیداشت امام خمینی (ره) در فهرج

جابجایی زائران حرم امام خمینی(ره) با هزار و 100 دستگاه اتوبوس

پیش‌بینی برداشت بیش از 4000 تن انبه از باغات جنوب کرمان

امام خمینی (ره) پیامبرگونه انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساند

دعوت از بسکتبالیست مس رفسنجان به اردوی انتخابی جام جهانی 2023

سم پاشی اماکن دامی در فارس بر علیه تب کریمه کنگو

افتتاح 3 طرح بهداشتی ـ درمانی در عنبرآباد

برگزاری سوگواره ملی تعزیه در روستای ده زیار

هشدار هواشناسی به 7 استان ؛ از این مکان‌ها تردد نکنید

درخشش دانش آموز کرمانی در مسابقات قرآن

افتتاح چند پروژه بهداشت و درمانی و بازدید از روند ساخت بیمارستان عنبرآباد

خاطراتی از امام به روایت یک نیروی انقلابی کرمانی

مربی کرمانی سرمربی تیم ملی بسکتبال نوجوانان شد

خدمات رسانی عوامل خدمات شهری منطقه 22 در حرم مطهر امام خمینی(ره)

هندبالیست کرمانی در راه مسابقات جهانی

راه‌اندازی 5 ایستگاه "راهنمای زائر و گمشدگان" مراسم سالگرد ارتحال امام راحل در گلزار شهدا

سم پاشی 4هزار مترمربع از اماکن دامی در فارس بر علیه تب کریمه کنگو

میزبانی پردیس فرهنگی خدماتی منطقه 22 در پهنه غربی حرم امام راحل(ره)

اتمام کامل عملیات لایروبی و پاکسازی آبهای سطحی در منطقه22 تا تابستان

رفع معارض 15 پلاک ثبتی در بزرگراه شهید بروجردی

هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان ها

راه اندازی سایت تلفن همراه اول در عباس آبادِ پامزارِ رفسنجان