کرمان رصد

آخرين مطالب

فردا آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش فرهنگي

فردا آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  بزرگنمايي:

کرمان رصد- ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال 1401 از روز چهارشنبه 10 اسفند ماه آغاز شده  و داوطلبان تا فردا سه‌شنبه 16 اسفند برای ثبت‌نام در این آزمون مهلت خواهند داشت.

داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال 1401 باید حتما شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام را داشته و دفترچه راهنمای ثبت نام را به‌طور کامل مطالعه کنند.این داوطلبان لازم است در درج مشخصات و تمامی اطلاعات لازم دیگر دقت و توجه کافی به عمل آورند.

داوطلبان فوق با رعایت مفاد مندرج در دفترچه و ضوابط مربوطه می‌توانند حداکثر سه شغل-محل را به شرط یکسان بودن شغل انتخاب نمایند.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور ، اولویت اول و دوم داوطلب به عنوان شغل محل اصلی و اولویت سوم انتخابی نیز برای تکمیل ظرفیت، لحاظ می‌شود که به شرط موافقت دستگاه و سازمان اداری و استخدامی کشور و خالی ماندن ظرفیت در مورد آن اقدام خواهد شد.

بر این اساس متقاضیان واجد شرایط باید به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نموده و پس از پرداخت هزینه دو میلیون و 300 هزار ریال نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

با توجه به اینکه در مراحل مختلف فرآیند این آزمون خدماتی از طریق ارسال پیام کوتاه به داوطلبان ارائه می‌شود. لذا داوطلبان برای استفاده از خدمات پیام کوتاه باید مبلغ 30 هزار ریال به عنوان هزینه استفاده از این خدمات پرداخت کنند.

مدت زمان تعیین شده برای ثبت نام در آزمون تمدید نمی‌شود و متقاضیان باید در مدت زمان فوق نسبت به ثبت نام اقدام کرده و از موکول نمودن آن به ساعات پایانی خودداری کنند.

متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی باید پس از پایان ثبت نام شماره پرونده و کد رهگیری خود را یادداشت نموده و تا پایان مراحل استخدام نزد خود نگهداری کنند.

سازمان سنجش تاکید کرده که به ثبت نام‌های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی هم به هیچ وجه مسترد نمی‌شود.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، کارت شرکت در آزمون استخدامی رشته شغل آموزگار ابتدایی یا آموزگار ابتدایی و استثنایی از روز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه سال 1402 برای مشاهده و پرینت بر روی سایت این سازمان قرار می‌گیرد و آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در روز جمعه هشتم اردیبهشت ماه با توجه به آمار شرکت کنندگان حسب مورد در مراکز استان‌ها برگزار می‌شود که البته ملاک تعیین حوزه امتحانی داوطلبان محل اقامت فعلی آنها خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/331304/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

روایت زهره سعیدی از امید کانت برای نجات عصر آشوب / پاسخ فیلسوف قرن هجدهم به مسائل امروز ما؟ / مقایسه مبنا و فرجام اخلاق کانت باآموزه‌های نهج‌البلاغه

اروپا نمی‌تواند در قبال غزه تماشاچی بماند

باستان شناسان شواهد تاریخی کوچ نشینی را در دشت ماهان کرمان کشف کردند

به کشاورزان برای تامین انرژی خورشیدی وام بدهید

سران طوایف اختلاف دار جنوب کرمان، رهبر وفاق و دوستی شوند

طرح بزرگ استعدادیابی والیبال در بافت برگزار می‌شود

معاون قوه قضائیه خواستار رفع اختلاف ٨ ساله بین سران طوایف جنوب کرمان و سیستان شد

خبری از شگفتی نبود، مدعیان همه بردند

کنایه کرمان موتور به بابک زنجانی

افزایش تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در کرمان

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

هنرنمایی امین حیایی بازیگر معروف سینما با دُهل قشقایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

کتاب توحید اجتماعی با تاکید بر قرآن و اندیشه‌های رهبری رونمایی شد

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

صدور هشدار زرد هواشناسی برای وقوع تندبادهای لحظه ای در کرمان

برخورد قاطع پلیس آگاهی کرمان با خریداران اموال مسروقه

همایش صلح یاران طوایف جنوب کرمان

سند گردشگری بم تدوین می شود

25 نفر از محکومین به قصاص پارسال باپادرمیانی رها شدند

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

گرامیداشت اساتید موسیقی مازندران با اجرای ارکستر فیلارمونیک دماوند

درباره شکست اخیر علیرضا قربانی که خیلی به چشم آمد

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

فعالیت 50 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده های شمال استان کرمان

از برگزاری 9000 مسابقه فوتبال در کرمان تا 60 جام رمضان و 58 کلاس آموزشی

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرهای استان کرمان

رسانه ها تب سالم فوتبال را در جامعه بالا ببرند