کرمان رصد

آخرين مطالب

50 کرسی آزاداندیشی به دنبال اغتشاشات در دانشگاه‌های کرمان برگزار شد علمي

50 کرسی آزاداندیشی به دنبال اغتشاشات در دانشگاه‌های کرمان برگزار شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -  فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: در پی حوادث اخیری که در کشور اتفاق افتاد، بسیج دانشجویی اقدام به برگزاری بیش از 50 کرسی آزاداندیشی در دانشگاه های مختلف این استان کرده است.
سید هادی طباطبایی، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان اظهار کرد: بسیج بزرگترین محور استکبارستیزی و مبارزه و با استکبار است و این نهاد از حداقل امکانات بیشترین بهره برداری را می کند.
وی بیان کرد: تشکیل نیروی بسیج فقط منحصر به ایران نیست، بلکه این شکل گیری دارای ابعاد مختلف مقاومت و گفتمان مقاومت اسلامی برای رهایی مستضعفین از ظلم مستکبرین عالم است.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان تصریح کرد: آنچه جامعه را به نقطه اعتلا می رساند، توجه به نخبگان است و این قشر می توانند جریان ساز و گفتمان ساز باشند، دانشجویان ما جریان ساز اندیشه های اسلامی هستند و انقلاب اسلامی با ظرفیت بکار گیری نخبگان ایجاد شده و به رشد و اعتلا رسیده است.
وی ادامه داد: فعالیت ها در بسیج دانشجویی در 9 عرصه مشخص و تبیین شده که عرصه های منبعث از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند و یکی از مهمترین نقش آفرینی های سازمان بسیج دانشجویی در عرصه علم و فناوری است که در این زمینه شناسایی و کشف استعدادها در دانشگاه های استان کرمان و رساندن آنها به مرحله بالفعل را مد نظر قرار داده است.
طباطبایی اظهار داشت: بسیج دانشجویی پیش قراول طرح راهیان پیشرفت در کل کشور بوده که هدف از این طرح، ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی و ایجاد امیدآفرینی است و در همین راستا و طی سه ماه گذشته یک هزار و 100 نفر به منظور بازدید دستاوردهای انقلاب اسلامی به بخش های ویژه و صنعتی کرمان اعزم شده اند.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی کرمان گفت: مرکز تحقیقاتی شهید سلیمانی بزرگترین نقش آفرینی را در این استان در دست اجرا دارد و در این راستا سه هسته علمی علوم انسانی و هفت هسته فنی و علوم پایه در این مرکز شکل گرفته است.
وی افزود: در هسته علمی فنی و علوم پایه دانشگاه باهنر، ولی عصر(عج) رفسنجان و آزاد کرمان طرح های تولیدی مهمی از جمله تولید ربات های نجات دهنده در بحران ها، تولید پهبادهای سم پاش، اصلاح واریته ها و انواع بذرها اداشته اند و هسته های علمی بسیج دانشجویی توانسته بخش زیادی از نیازهای صنعتی را احیا کند.
طباطبایی با اشاره به استفاده از تجربیات و ظرفیت های مناطق دیگر کشور گفت: دانشجویان در قالب 19 اردو، برای دیدن ظرفیت سایر استان ها به استان هرمزگان و تهران اعزام می شوند.
وی ادامه داد: در حوزه احیای اندیشه های دینی و اسلامی نیز ورود کرده ایم و یک هزار و 700 دانشجو مشتاق اربعین حسینی در راستای فرهنگ سازی بین دانشجویان به کربلا مشرف شدند و تاکنون یک هزار و 800 دانشجو نیز به اردوی راهیان نور اعزام شده اند.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان با بیان اینکه طرح راهیان بهشت حاج قاسم از هفته های آینده آغاز می شود بیان کرد: در نظر داریم هر هفته تعداد 200 نفر از دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور به اردوی طرح بهشت حاج قاسم اعزم شوند.
وی اظهار داشت: طی سال جاری بسیج دانشجویی یک هزار و 700 دانشجوی جهادگر را به مناطق رودبار جنوب، قلعه گنج، منوجان، فاریاب، شهداد، ریگان و بم اعزام کرده که این جهادگران در چند حوزه مختلف خدمات ارائه کرده اند.
طباطبایی با اشاره به توطئه های اخیر دشمنان بر ضد ملت ایران تصریح کرد: امروز ملت ما سناریوهای دشمن را می دانند و به طور عملی در برابر دشمنان ایستادگی می کند و دشمن علیه کشورمان در بخش های مختلف، طراحی ترکیبی را مد نظر قرار داد، چون پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران بویژه بعد از روی کار آمدن دولت مردمی حائز اهمیت بود.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان افزود: چندین سناریو را دشمن در حوادث اخیر امتحان کرد که یکی از سناریوهای دشمن جمع کردن افراد تجزیه طلب با گروهک های مختلف برای تجزیه ایران بود و کلید واژه اقلیت ها را در این زمینه مطرح کرد، اما هوشمندی مردم موجب یاس دشمن شد.
وی با بیان اینکه مهمترین سرمایه گذاری در حوادث اخیر بر روی دانشجویان بود، زیرا دانشگاه مرکز آموزش و مهارت است تاکید کرد: سناریو دیگر دشمن با توجه به بازگشایی دانشگاه ها ورود به این مراکز بود و در این زمینه نشر اکاذیب را مد نظر قرار داد و هزاران ربات و پیام جعلی در فضای مجازی ایجاد کرد و بنا به آمار منتشر شده در این مدت بیش از 2 میلیارد ربات و پیام فیک در فضای مجازی به منظور جنگ شناختی توسط دشمن ایجاد شده بود.
طباطبایی ادامه داد: آنچه که در برخی تجمعات در دانشگاه ها شاهد بودیم، حضور دانشجو نماهایی بود که با دانشگاه بیگانه بودند و این جمعیت به یک درصد جمعیت دانشگاه ها هم نمی رسید و آنچه که ما در این تجمعات شاهد بودیم این بود که لیدرهای اغتشاشات، آموزش هایی را در این زمینه دیده بودند، اما دانشجویان دانشگاه های استان کرمان هوشیار و بیدار بودند و هیچ همکاری با جریان اغتشاشات نداشتند.
وی گفت: سناریو دیگر دشمن در محیط مدارس بود، که کمترین تجمعات در این زمینه شکل گرفت و دشمن در این سناریو هم به طور علنی شکست خورد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/265141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

روایت زهره سعیدی از امید کانت برای نجات عصر آشوب / پاسخ فیلسوف قرن هجدهم به مسائل امروز ما؟ / مقایسه مبنا و فرجام اخلاق کانت باآموزه‌های نهج‌البلاغه

اروپا نمی‌تواند در قبال غزه تماشاچی بماند

باستان شناسان شواهد تاریخی کوچ نشینی را در دشت ماهان کرمان کشف کردند

به کشاورزان برای تامین انرژی خورشیدی وام بدهید

سران طوایف اختلاف دار جنوب کرمان، رهبر وفاق و دوستی شوند

طرح بزرگ استعدادیابی والیبال در بافت برگزار می‌شود

معاون قوه قضائیه خواستار رفع اختلاف ٨ ساله بین سران طوایف جنوب کرمان و سیستان شد

خبری از شگفتی نبود، مدعیان همه بردند

کنایه کرمان موتور به بابک زنجانی

افزایش تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در کرمان

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

هنرنمایی امین حیایی بازیگر معروف سینما با دُهل قشقایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

کتاب توحید اجتماعی با تاکید بر قرآن و اندیشه‌های رهبری رونمایی شد

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

صدور هشدار زرد هواشناسی برای وقوع تندبادهای لحظه ای در کرمان

برخورد قاطع پلیس آگاهی کرمان با خریداران اموال مسروقه

همایش صلح یاران طوایف جنوب کرمان

سند گردشگری بم تدوین می شود

25 نفر از محکومین به قصاص پارسال باپادرمیانی رها شدند

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

گرامیداشت اساتید موسیقی مازندران با اجرای ارکستر فیلارمونیک دماوند

درباره شکست اخیر علیرضا قربانی که خیلی به چشم آمد

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

فعالیت 50 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده های شمال استان کرمان

از برگزاری 9000 مسابقه فوتبال در کرمان تا 60 جام رمضان و 58 کلاس آموزشی

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرهای استان کرمان

رسانه ها تب سالم فوتبال را در جامعه بالا ببرند