کرمان رصد

آخرين مطالب

درمان نازایی ناشی از تنبلی تخمدان با سلول های بنیادی علمي

درمان نازایی ناشی از تنبلی تخمدان با سلول های بنیادی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا در مجله علمی «روزنه» رادیو گفت وگو اظهارکرد: به دنبال یازده سال تحقیق و پژوهش در زمینه استفاده از سلول های بنیادی که قابلیت تبدیل به بافت ها و سلول های مورد نیاز انسان در حوزه پزشکی را دارند، بالاخره موفق شدیم این سلول ها را برای بهبود وضعیت تولید مثلی بانوان استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: این سلول ها از یک منبع قابل دسترسی و تکرار پذیر به دست می آیند که این منبع، کار جدیدی است و تا به امروز در کشور استفاده نمی شد و آن هم بافت آندومتر بانوانی است که هر ماه می توان این سلول ها را به راحتی از آن به دست آورد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا با اشاره به اینکه بسیاری از بانوان در سن باروری قرار دارند اما به دلیل بیماری تنبلی تخمدان باردار نمی شوند گفت: از این سلول ها می توان در بهبود مشکل تنبلی تخمدان استفاده کرد کمااینکه تعدادی از افرادی هم که با این روش تحت درمان قرار گرفتند خوشبختانه به صورت طبیعی باردار شدند و تعدادی هم با روش IVF صاحب فرزند شدند.
صادقی تبار تأکید کرد: زوجینی که به دلیل تنبلی تخمدان موفق به بارداری نمی شوند می توانند از این روش سلول های بنیادی استفاده کرده و به راحتی درمان شوند.
وی با بیان اینکه این درمان برای بانوان تا زیر 42 سال انجام می شود افزود: فاز تحقیقاتی اول این طرح روی حیوانات اجرایی شد، در فاز دوم 15 نفر و در فاز سوم 100 نفر تحت درمان قرار گرفتند که نتایج درخشان آن هم به زودی منتشر خواهد شد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا با بیان اینکه بخشی از هزینه ها را سازمان اسپانسر پژوهشگاه ابن سینا تقبل کرده گفت: این تکنیک سلول درمانی از تکنیک های سلول درمانی که در غضروف زانو و بافت پوست و ترمیم مو استفاده می شود ارزان تر است و با قیمت مناسبی در حد یک دوره درمانی IVF ارائه می شود.
صادقی تبار با بیان اینکه سازمان های بیمه تا 90 درصد درمان ناباروری را تحت پوشش قرار خواهند داد اظهار کرد: طبق مصوبه مجلس، سازمان های بیمه گر درمان ناباروری را تحت پوشش قرار می دهند و در نتیجه هزینه درمان ناباروری با این روش بسیار نازل خواهد شد.
وی طول درمان ناباروری زوجین با روش سلول درمانی را 5 ماه عنوان کرد و گفت: ابتدا حدود دو ماه زمان می برد تا این سلول ها استحصال شوند و پس از تبدیل سلول به تخمدان نیز حدود سه ماه زمان می برد که سلول ها تکثیر پیدا کرده و عملکرد بافت را اصلاح کنند.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا عنوان کرد: پروژه بعدی ما این است که سلول های بنیادی را در درمان عارضه های دیگر مانند یائسگی زودرس و دیگر مشکلات ناباروری استفاده کنیم.
انتهای پیام/

کرمان رصد

منبع: فارس
اخبار استان کرمان
اخبار بافت
کلیدواژه: ناباروری ناباروری زوجین یائسگی سلول های بنیادی تنبلی تخمدان سلول ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد 36061934 را به همراه موضوع به شماره 100010022100 پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/261634/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«میراث فرهنگی» 350 هکتار بافت فرسوده شهری را قبضه کرده است

تخصیص 800 میلیون اعتبار برای ساماندهی گلزارهای شهدا در مازندران

توزیع 1300 بسته کمک مومنانه و لوازم التحریر در کرمان

عطر غدیری دیگر در پایتخت پیچید

اهدا بسته‌های لوازم‌التحریر ویژه دانش‌آموزان کم‌برخوردار منطقه 9

30 پله برقی تعویض و 8 پله غیرضرور جمع‌آوری می‌شوند

شهرداری منطقه 17 تهران در جمع برگزیدگان رویداد علمی جهان

اجرای دیوارنگاری مهر و حجاب در منطقه 9

نانواهای سراسر کشور در کرمان نان می پزند

وجود 16 هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در خوزستان / نیازمند مصوبه ها و حمایت‌های مالی ویژه‌ هستیم

تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده کرمانشاه

(ویدئو) مشاهده چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در کهنوج

توزیع 700 بسته کامل لوازم التحریر و بسته فرهنگی به دانش آموزان کم‌برخوردار منطقه 19

اهتمام مدیریت شهری منطقه 5 بر روان بودن ترافیک معابر در روزهای آغازین بازگشایی مدارس

تست آزمایشی خط اتوبوس 324 در مسیر شهرک شهید باقری _ مترو ورزشگاه آزادی

زنگ بازیافت در مدارس منطقه 8

منطقه 6 پایتخت آماده میزبانی از فصل پاییز شد

اجرای طرح "استقبال از مهر" در منطقه 21/ مدارس منطقه نونوار شدند

(ویدئو) تصاویری زیبا از بازیگوشی چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در کهنوج

هایجک گل‌گهر به استقلال؛ ستاره النصر در سیرجان؟

اکوپارک روددره فرحزاد؛ فرصتی برای بوم‌گردی/ زمینه‌های طرح ژینایی اکوسیستم فرحزاد ایجاد شده است

منطقه 17 در جمع 15 برگزیده رویداد علمی گوانگجو

تشریح اقدامات پاسداشت چهل و سومین سالگرد دفاع مقدس در منطقه 16

زنگ مدرسه برای کلاس اولی‌های محله خزانه توسط شهردار منطقه 16 نواخته شد

طرح زنده‌گیری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب در منطقه 22

وجود وسعت بسیار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در سطح استان کرمانشاه

کلاهبرداری 2000 میلیارد ریالی فروش خودرو در کرمان

قیمت انواع قارچ و جوانه در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد

خیابان طبیعت صاحب پیاده‌رو می‌شود/ بیشترین حجم پیاده‌روسازی شهر تهران در معابر منطقه 22

100 دانشجوی دانشگاه شهید باهنر کرمان بورس صنعت می‌شوند

برگزاری مراسم بزرگداشت عملیات ثامن‌الائمه در کرمان

ناراحت‌ترین چهره فوتبال ایران، یک یونانی است!

مشاهده 4 قلاده خرس سیاه آسیایی در شهرستان کهنوج

قیمت تخم‌مرغ پوسته قهوه‌ای در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد

3800متر طول نهرسازی در منطقه 2 پایتخت اجرا شد

رشد صد در صدی پروانه‌های ساختمانی در منطقه 21

مانور سراسری روز ایمنی در استان البرز برگزار می‌شود

نوک پیکان حملات جنگ رسانه‌ای دشمن به سمت قوه قضائیه است

فراخوان ارسال آثار به چهارمین جشنواره رسانه و عدالت در کرمان

رفع تصرف 50 هزار متر مربع زمین در کرمان

عطرافشانی مزار شهدای گمنام و مدافعان حرم آرامستان بهشت معصومه (س) قم

برگزاری بیش از 200 هزار نفر ساعت آموزش در مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار اصفهان

نام نویسی در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه و واحد‌های نمونه

وضعیت بافت‌های فرسوده کرمانشاه تهدیدآمیز است/ مشوق‌های اثرگذار می‌خواهیم

ساماندهی و مرمت جداره بافت تاریخی ماکو

اضافه شدن 10 رشته جدید در دانشگاه شهید باهنر کرمان/ ثبت نام 100 دانشجوی خارجی

تعیین‌تکلیف تقاطع غیرهمسطح خیابان خاوران به خیابان ده‌حقی

دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در کرمان

کشف کلاهبرداری 2 هزار میلیارد ریالی در کرمان

شناسایی و دستگیری یک باند حرفه‌ای شبکه رشاء و ارتشاء در کرمان