کرمان رصد

آخرين مطالب

محیط بانان برای مقابله با متخلفان به فناوری نوین مجهز می شوند سازمان حفاظت محیط زیست

محیط بانان برای مقابله با متخلفان به فناوری نوین مجهز می شوند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور گفت: برای ایمنی بیشتر محیط بانان در پایش زیستگاه های جانوری و محیط زیست ، این قشر به فناوری نوین مجهز می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست به نقل از خبرنگار ایرنا، جمشید محبت خانی روز شنبه در حاشیه آیین آغاز نخستین دوره آموزش محیط بانی کشور که در مرکز آموزش محیط بانی کشور مستقر در کرج برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: یکی از ماموریت های اصلی محیط بانی کشور مبارزه با مخربان محیط زیست به ویژه شکارچیان متخلف و غیرمجاز است.
وی با بیان اینکه در این عرصه محیط بانان 150 شهید و بیش از 300 جانباز تقدیم کرده اند، اظهار داشت: بیشتر این عزیزان توسط شکارچیان غیرمجاز شهید یا مجروح شده اند.
محبت خانی گفت: در همین راستا امسال یکی از موضوعات در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست، آموزش محیط بانان به صورت کیفی تر است که نخستین دوره آن با آموزش 90 نفر محیط بان در مرکز آموزش محیط بانی کشور در کرج و با دعوت محیط بانان از سراسر کشور آغاز شده تا آموزش هایی در ابعاد اجتماعی، پیشگیری، حقوقی و قانون به کارگیری سلاح را فرا بگیرند و با دست پر به مناطق و استان های خود بازگردند.
نوسازی ناوگان خودرویی محیط بانان
محبت خانی با اشاره به اینکه محیط بانان به صورت پیشگیری غیرکیفری و کیفری از محیط زیست کشور پاسداری می کنند، افزود: سال گذشته توانستیم ناوگان موتوری محیط بانان را با ورود یک هزار و 200 دستگاه موتورسیکلت تریل بومی سازی شده برای محیط بان نوسازی کنیم.
وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان خودرویی محیط بانان نیز امسال در دستور کار قرار گرفته، تصریح کرد: خودروهایی که محیط بانان در اختیار دارند یا مستهلک هستند یا جوابگوی مسیرهای صعب العبور نیست که امیدواریم نوسازی خودرویی انجام شود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور یکی دیگر از برنامه های سال جاری را تجهیز محیط بانان به تکنولوژی های نوین عنوان کرد و گفت: بایستی ارتباط چهره به چهره محیط بانان با متخلفین کمتر شود که استفاده از تکنولوژی های نوین در دستور کار قرار گرفته است تا این ارتباط در مبارزه با متخلفان محیط زیست و شکارچیان غیرمجاز کمتر شود ضمن اینکه کارآمد نیز باشد.
وی مطالعات این برنامه را در حال انجام دانست که برای محیط بانان چه تجهیزاتی می تواند وارد این حوزه از سال 1402 شود.
محبت خانی تعداد محیط بانان سراسر کشور را سه هزار و 800 نفر عنوان کرد و افزود: بر اساس ساختار سازمانی تعداد محیط بانان بایستی به حدود هشت هزار نفر برسد که تاکنون 50 درصد محیط بانان کشور برابر چارت تامین شده است.
وی با بیان اینکه حدود 2 سال است که استخدام محیط بانان آغاز شده است، تصریح کرد: در نظر است هر ساله 250 محیط بان تا هشت سال آینده استخدام شود تا بتوانیم به رقم ساختار سازمانی هشت هزار نفر برسیم.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور بیشترین تخلفات در استان ها را با توجه وجود گونه های حیات وحش و منطقه عنوان کرد و افزود: هر ساله استان های فارس، مازندران و تهران در تعداد تخلفات شکار غیرمجاز و زیست محیطی بالاترین رقم را به خود اختصاص می دهند و پس از آن به ترتیب استان های لرستان، کردستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمد، گیلان و گلستان قرار دارند.
نخستین دوره آموزش محیط بانی کشور از صبح امروز شنبه با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در کرج آغاز شد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/254877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

شیلا، ستون خانواده: داستان یک ستاره و مادری که رویای او را ساخت/ پسری که سگها را دریبل می‌زند، حالا در اندیشه فتح اروپاست!

اعلام ترکیب النصر: رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

کمبود 300 هزار مترمربع فضای آموزشی در استان کرمان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد