کرمان رصد

آخرين مطالب

در هفتمین قرارگاه اقتصادی منطقه یک مطرح شد؛

پاداش دو ماهه آخر سال 1400 کلیه مناطق شهرداری تهران واریز می‌شود/شهرداری تاکنون 700 میلیارد تومان را به بیت‌المال بازگردانده است شهرداری تهران

پاداش دو ماهه آخر سال 1400 کلیه مناطق شهرداری تهران واریز می‌شود/شهرداری تاکنون 700 میلیارد تومان را به بیت‌المال بازگردانده است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون شهردار تهران گفت: مدیریت شهری تهران با واریز پاداش دو ماهه درآمدی آخر سال 1400 کلیه مناطق شهر تهران طی چند روز آتی، اولین دوره ای است که پاداش 12 ماه را در سال پرداخت کرده است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در هفتمین قرارگاه اقتصادی شهرداری منطقه یک که با حضور مدیران این معاونت، حمیدرضا حاجوی شهردار، معاونین و شهرداران نواحی ده گانه منطقه یک برگزار شد، اظهار داشت: منطقه یک دومین سهم درآمدی شهر تهران را به خود اختصاص داده است و فاصله اش با سایر مناطق زیاد است و امسال نیز توانست درآمد منطقه را وصول کند که 85 درصد این درآمد در 50 روز اخیر حاصل شد. بر همین اساس، از تلاش شهردار منطقه و همکاران در راستای رسیدن به این وصول درآمدی نهایت تشکر و قدردانی را داریم.
وی با اشاره به واگذار کردن اختیار تشکیل هیات ارزیابی املاک به مناطق گفت: هیات ارزیابی املاک با هدف تعیین تکلیف املاک داخل طرح های بازگشایی معابر، تملک، فروش و اجاره به مناطق داده می شود تا مستقل عمل کنند.
فلاح مولدسازی دارایی ها را اقدام دیگری دانست و آن را مستلزم ثبت، ضبط، شناسنامه و سند دار شدن املاک عنوان کرد و افزود: بحث تهاتر ملک با پیمانکار در فضای بورس به انجام خواهد رسید و مناطق می توانند املاک سند دار را ارایه دهند تا بخشی از مشکلات مالی حل شود.
وی با تاکید بر جلب مشارکت سرمایه گذاران در پروژه های شهری گفت: در این راستا اداره مشارکت ها در مناطق مصوبه گرفته تا بخشی از وظایف سازمان مشارکتها در مناطق اجرا شود و سازمان جنبه حمایتی داشته باشد و 70 تا 80 درصد حوزه جذب سرمایه گذار بر عهده مناطق باشد.
شهردار منطقه یک نیز به عملکرد قرارگاه اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این قرارگاه پلاک به پلاک موارد با حضور شهردار ناحیه، مدیر شهرسازی، مالی و مودی بررسی و تصمیم گیری می شود که یکی از این موارد 3 پلاک ثبتی در منطقه یک است که متعلق به دو نفر بوده و 4 هزار میلیارد تومان بدهی به شهرداری دارند.
وی افزود: شهرداری همه تلاش و اهتمام خود را به کار می گیرد تا پول بیت المال دست کسی نباشد و اضافه هم از کسی گرفته نشود و با احقاق حقوق شهر تا کنون 700 میلیارد تومان را به بیت المال برگردانده است.
حاجوی خاطر نشان کرد: اطلس مشارکتی منطقه یک نیز تشکیل شده و هر سرمایه گذار می تواند با مراجعه به این اطلس در حوزه های ورزشی، درمانی، گردشگری و... سرمایه گذاری کند.
او یکی از مشکلات پروژه های مشارکتی را مشخص نبودن پارکینگ های سهم منطقه عنوان کرد و گفت: سه پروژه مشارکتی در منطقه یک داریم که بزرگترین آن پروژه گلچین است. در این پروژه ها پارکینگ های سهم منطقه مشخص نشده و همین امر باعث می شود مشکلاتی در هزینه ها با مشارکت کننده به وجود آید که اگر پارکینگ عمومی به اختصاصی تغییر کند هم در قیمت کارشناسی هر پارکینگ موثر است و هم می توان به دیگری واگذار کرد.
شهردار منطقه یک جابه جایی زمین مرکز تخلیه زباله اوشان را مطالبه منطقه از مرکز عنوان کرد و گفت: محلی در بوستان یاس در نظر گرفته شده که با مساعدت شهرداری تهران می توان این مرکز را از داخل بافت شهری به بیرون منتقل کرد.
وی همچنین تملک 7 پلاک باقی مانده در ضلع جنوب امامزاده صالح(ع) را درخواست دیگری دانست و گفت: 6 هزار متر مربع در این محدوده تملک شده که با تملک 7 پلاک باقی مانده یک قواره بزرگ شهری در اختیار شهرداری قرار می گیرد. 
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/251839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است