کرمان رصد

آخرين مطالب

موحد: کارگاه های ضایعاتی کانون ارتکاب جرم هستند اجتماعي

موحد: کارگاه های ضایعاتی کانون ارتکاب جرم هستند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -

کرمان رصد


رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: کارگاه های ضایعاتی کانون ارتکاب جرم هستند و خرید و فروش اموال مسروقه در برخی از این واحدها انجام می شود و وجود این کارها موجب افزایش سرقت ها می شود زیرا در صورت عدم وجود این مراکز، سارقان برای فروش اموال مسروقه با مشکل مواجه می شوند.
به گزارش برنا؛ یدالله موحد در سومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در سال جاری افزود: خلاء قانونی برای برخورد با کارگاه های ضایعاتی وجود ندارد و مشکل اصلی در عدم اقدام از سوی دستگاه های مربوطه است زیرا همه دستگاه ها مسئولیت خود را در این زمینه می شناسند.
وی با تاکید بر این مطلب که شهر کرمان در باره کارگاه های ضایعاتی وضعیت نامناسبی دارد، عنوان کرد: نیروی انتظامی باید برنامه مدون کنترل وضعی کارگاه های ضایعاتی را در بازه زمانی 10 روز آینده تدوین کرده و در این رابطه اقدام کند.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به این مطلب که وجود کارگاه های ضایعاتی یک معضل جدی در مدیریت شهری کرمان به شمار می رود، تاکید کرد: موضوع کارگاه های ضایعاتی از نظر بهداشتی، امنیتی، اشتغال اتباع بیگانه و از ابعاد مختلفی برای شهر کرمان مشکل ساز است و تمامی مجموعه های دست اندرکار اتفاق نظر دارند که باید برای ساماندهی آنها اقدام شود.
موحد با اشاره به اینکه نظارت دقیق و اثربخشی بر کارگاه های ضایعاتی وجود ندارد و مصوباتی در این زمینه انجام شده که متاسفانه تنها بر روی کاغد باقی مانده اند و اجرایی نشده اند، تاکید کرد: کار ساماندهی کارگاه های ضایعاتی باید بر اساس برنامه زمان بندی مناسب دنبال شود.
وی با اشاره به وجود 792 کارگاه ضایعاتی در مرکز استان کرمان، تصریح کرد: وجود 500 کارگاه ضایعاتی در شهر کرمان شایسته نیست زیرا این واحدها به عنوان 500 صنف فاقد مجوز و غیرقانونی در حال فعالیت هستند.
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: کارگاه های ضایعاتی کانون ارتکاب جرم هستند و خرید و فروش اموال مسروقه در برخی از این واحدها انجام می شود و وجود این کارها موجب افزایش سرقت ها می شود زیرا در صورت عدم وجود این مراکز، سارقان برای فروش اموال مسروقه با مشکل مواجه می شوند.
موحد تاکید کرد: یکی از موضوعات برای ساماندهی این کارگاه ها، انتقال آنها به محل جدید و نیز توسعه نظارت های تصویری در این مکان ها است.
وی با اشاره به اینکه کارگاه های ضایعاتی غیرمجاز مامنی برا مجرمان هستند و دستگاه های نظارتی، انتظامی و امنیتی وجود این کارگاه ها را بر نمی تابند، تاکید کرد: مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در رابطه با ساماندهی کارگاه های غیر مجاز برای دومین بار ابلاغ خواهد شد و در این باره وظایف تک تک نهادها را بر اساس قانون به آنها گوشزد خواهد شد و همه باید در مهلت تعیین شده نسبت به اجرای وظایف خود اقدام کنند.
رییس کل دادگستری استان کرمان در ادامه بر لزوم اجرای طرح نماد( نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان) تاکید کرد و ادامه داد: با همکاری یونیسف و معاونت حقوقی قوه قضاییه اساتید برجسته ملی برای آموزش قضات رسیدگی کننده به پرونده های اطفال و نوجوانان دعوت شدند و کارگاه مفیدی در این زمینه در کرمان برگزار و تبادل علمی خوبی انجام شد که بدون شک برآیند آن بسیار موثر خواهد بود.
موحد گفت: انتظار داریم در حوزه پلیس، تشکیل پلیس اطفال و آموزش پلیس در زمینه پیشگیری و مقابله با جرایم اطفال و نوجوانان اتفاقات مشابهی شکل گیرد.
وی بیان کرد: قوه قضاییه درحال تدوین سند ملی حمایت حقوقی از اطفال و نوجوانان است و از این رو انتظار داریم طرح نماد با جدیت اجرایی شود.
رییس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان (نماد) برای جلوگیری از بزه دیدگی دانش آموزان و شناسایی و اصلاح وضعیت دانش آموزانی که ظرفیت ارتکاب جرم را دارند، اجرایی شده است و این دانش آموزان پس از شناسایی، حسب مورد به دستگاه های مربوطه معرفی می شوند.
موحد بیان کرد: در این طرح دانش آموزان به صورت مستمر و تا رسیدن به وضعیت مناسب مورد مراقبت اجتماعی قرار می گیرند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: کارگاه های ضایعاتی غیرمجاز باید جمع شوند و صاحبان برخی از این کارگاه ها آنقدر گستاخ شده اند که با افرادی که برای پلمپ این مراکز مراجعه کرده اند، برخورد فیزیکی داشته اند.
محمدصادق بصیری تصریح کرد: تجمیع کارگاه های ضایعاتی و افزایش پایش تصویری این کارگاه ها ضروری است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/236824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است