کرمان رصد

آخرين مطالب

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی معاونت امور زنان و خانواده

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد.

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد. به مناسبت هفته وحدت، نشست صمیمانه‌ای با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها، به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده با مشارکت دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار شد.
معاونت امور زنان و خانواده نشست «نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی»، روز شنبه 1 آبان، با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، اندیشمندان و بانوان شیعه و سنی به صورت حضوری و مجازی در استان‌ها برگزار کرد. در این نشست خانم‌ها دکتر افتخاری، اصلانی، رکن‌آبادی، واسطی پور حضور داشته و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ ضمن تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و با تشکر از حضور بانوان شیعه و اهل تسنن، اظهار داشت: امیدواریم در این مراسم‌ها، دل‌ها به هم نزدیک شود و وحدت، همدلی و هم‌افزایی حول محوری مشترک، دشمنان اسلام را ناامید نماید.
‌همچنین وی ادامه داد: دشمنان امروز تلاش دارند از طریق دیدگاه‌ها و سلایق متفاوتی که در هر جامعه ای وجود دارد، شکاف ایجاد کنند؛ امیدواریم این نشست‌ها زمینه‌ای برای حرکت به سمت موفقیت در منطقه و جهان باشد.
خانم دکتر خزعلی اذعان کرد: نگاه و هدف ما، وحدت بین شیعه و سنی است که در راستای فرامین قرآنی، بانوان از مذاهب مختلف حاضر شوند تا نظراتشان را در جهت وحدت و همدلی ارائه و مورد تاکید قرار دهند.
وی گفت: در صحبت همه بانوان، به نقش آن‌ها و تمدن سازی در نقش های اجتماعی، علمی، سیاسی، و فضای مجازی اشاره شد. فضای مجازی می تواند در ایجاد یا حل اختلاف در وحدت نقش داشته باشد که همه بانوان در این راستا وظیفه و نقش بسیار مهمی دارند.
خانم دکتر خزعلی افزود: نقش زنان در خانواده، فرهنگ سازی و سبک زندگی، تزریق هوشیاری است که باید در خانواده، و فرزندان، نهادینه شود تا دوست و دشمن را بهتر بشناسند .
معاون امور زنان و خانواده به نقل از یکی از علمای اهل سنت لبنان بیان نمود: در جنگ های صلیبی، تعدادی از مسلمانان کشته شدند، اما تعداد بسیار بیشتر از مسلمانان به دست خود مسلمان‌ها، در اختلاف‌ها و جنگ‌هایی که بین قوم ها و مذهب ها توسط دشمن ایجاد می شد ، کشته شدند.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: تلاش می‌کنیم، همان‌طور که امامین این انقلاب خواستند، وحدت حفظ شود؛ چرا که این مسئله سیاسی و تاکتیکی نیست و وحدتی اعتقادی است. 
بنابراین؛ باید کوشش کنیم که این وحدت باصداقت، یک‌رنگی و اخلاص در خانواده های‌مان شکل بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/230595/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

شرکت های معدنی بزرگ باید درکرمان سرمایه گذاری کنند

سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

پرسپولیس – مس؛ مصاف ناامید و امیدوار

سلفی رضا گلزار با ستاره سنگ‌نوردی ایران + عکس

استان کرمان 300 هزار متر مکعب کمبود سرانه فضای آموزشی دارد

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!