کرمان رصد

آخرين مطالب

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران معاونت امور زنان و خانواده

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ نشستی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اساتید و متخصصان این حوزه در روز 25 مهر، برگزار شد. این نشست با هدف ارائه و آغاز برنامه هفته ملی سلامت به همت دانشگاه شهید بهشتی و اشتراک برنامه‌هایی با معاونت امور زنان و خانواده، تهیه و تدارک دیده شد، و در پایان مراسم از مدافعان سلامت و کادر درمان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
خانم دکتر خزعلی در ابتدا، با تاکید بر اهمیت سلامت بانوان، عنوان کرد: سلامت بانوان را باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد و لوایح و برنامه هایی را بایددر بخش قانون گذاری پیش بگیریم تا بتوانیم زمینه سلامت زنان را افزایش و گسترش دهیم. از این رو؛ باید برنامه ویژه‌ای برای سلامت روان بانوان نیز داشته باشیم، چراکه تاثیرگذاری آن بر جسم، خانواده، فرزندان یک خانواده مشهود است.
وی ادامه داد: زندگی زنان سرپرست خانوار بسیار حائز اهمیت است. حتی اگر بانوانی، سرپرست خانواده نباشند، محور اصلی تغذیه سالم و زندگی پاک یک خانواده به شمار می‌روند و باید به سلامت آن‌ها که موجب ارتقاء سلامت در همه زمینه‌های مختلف می‌شود، توجه ویژه داشت.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: در مراسم زنان روستایی نیز آمار هایی ارائه شد، که نشان می دهد هر جایی که زنان روستایی بیشتر به کار گرفته شدند، 20 درصد بازدهی بیشتر شده است. به هر حال؛ توجه به سلامت زنان روستایی، باعث ماندگاری روستاها، عدم مهاجرت به شهرها و شکوفایی تولید است و این را باید قدر بدانیم. همچنین تامین بیمه سلامت و بهداشت بانوان در بسیاری از روستاها از 5 درصد در سال 57 به 97 درصد رسیده است، اما هنوز هم کفایت نمی‌کند و باید زنان روستایی ، عشایر و همه بانوان را تحت پوشش انواع بیمه قرار بدهیم.
معاون رییس جمهور گفت: در سفرهای استانی لزوم توجه افزون و رسیدگی به زنان عشایر مشهود بود. چراکه با شرایط خاص و سخت زندگی‌شان، زمینه سلامت برای آن‌ها آنگونه که شایسته است فراهم نیست و این مسئله نیاز به راهکار اساسی دارد.
خانم خزعلی با بیان اینکه کرونا مسئله جدی این روزها است، افزود: امروز به سلامت بانوان و بهداشت روانی نامگذاری شده و باید توجه داشت که بانوان به لحاظ روحی و روانی آسیب‌پذیرتر هستند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. چراکه طبق تحقیقات در دوران کرونا آسیب‌هایی نظیر؛ بی‌اشتهایی، استرس و افسردگی در مردان 10 درصد و در زنان 27 درصد بوده است. همچنین در افراد زیر 50 سال نیز آسیب های روانی در مردان به بالای 40 درصد اما در زنان به بالای 60 درصد می‌رسد. این نکات نشان می‌دهد که آسیب ها بیشتر به سمت بانوان متمایل شده و باید راهکارهای مناسبی از جانب حاکمیت و مراکز متولی سلامت، برای آن‌ها تدارک دیده شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: درست است که آمار مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان است. اما آسیب همین اتفاق هم، به زندگی خانواده و زنان وارد می‌شود. چرا که زنان سرپرست خانوار بیشتر می شوند، در حالیکه می‌توان با بسیاری از مرگ و میرها، با تغذیه سالم و تغییر در سبک زندگی مقابله کرد.
در پایان مراسم، خانم دکتر خزعلی به همیاری و کمک افراد متخصص و کاردان در این زمینه ابراز امیدواری کرد و گفت: باید برای سلامت بانوان به لحاظ روحی،جسمی و اجتماعی، برنامه هایی را به صورت اجرایی و عملیاتی داشته باشیم و در این مسیر از نظرات و ارایه راهکار توسط نخبگان و صاحب نظران استقبال می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/229765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پست اینستاگرامی معین در پی جنایات اسرائیل به ایران

این دستگاه برداشت آب بدون برق یا فیلتر کار می‌کند

عاملان نزاع و قتل در کرمان دستگیر شدند

تمدید لغو پروازها تا بامداد دوشنبه

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند

برنامه مدنی‌زاده برای تحول در محیط کسب‌وکار

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه؛ از فردا

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

صندوق‌های درآمد ثابت در بورس، امروز فعالند

تامین کالاهای اساسی در فروشگاه ها و میادین میوه و تره بار؛ خبری از کمبود نیست

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه

نحوه حمایت از کارگران در شرایط بحرانی و جنگ

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

کارشناس آمریکایی: حمله اسرائیل به مخفی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران منجر می‌شود

تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور

متهم مرتبط با حمایت رسانه‌ای از رژیم صهیونیستی در رفسنجان بازداشت شد

سرمقاله صبح نو/ معادله رژیم به هم خورد

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

زمان بندی نقل و انتقالات استان کرمان اعلام شد

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا بامداد دوشنبه

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

ستاره اول ژاپن: خیلی راضی و خوشحالم

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

والیبال ایران این تیم را الگو قرار دهد

🎬 بخش سوم سخنان استاندار کرمان در دیدار با نمایندگان روستای دهکهان

🎬 سخنان استاندار کرمان در دیدار با نمایندگان روستای دهکهان

🎬 بخش دوم سخنان استاندار کرمان در دیدار با نمایندگان روستای دهکهان

📑 پیام‌های جعلی، تماس‌های مشکوک و اخبار غیررسمی ابزار این جنگ هست

سمفونی ایثار

سرمقاله فرهیختگان/ همیشه استاد

سرمقاله وطن امروز/ ترامپ شریک نتانیاهو

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

وزش باد شدید و افزایش دما در کرمان تا پایان هفته

رئیس کل گمرک: ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

بنادر کشور در آماده‌باش برای تخلیه کالاهای اساسی

فعالیت تمامی بانک‌ها طبق روال عادی

سرمقاله کیهان/ با هر چه به دستم برسد آمده‌ام جنگ

سرمقاله شرق/ همبستگی ملی

واکنش نظامی به باخت اطلاعاتی

دیپلمات پیشین: تصمیم‌گیری نهایی برای اجرای حمله میان واشنگتن و تل‌آویو اتخاذ شد

سرمقاله ابتکار/ ایستاده باید مرد!

سرمقاله جوان/ تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ

شهاب‌سنگ‌ها و دنباله ماهواره‌ها بر فراز رود لیمای

عکس یک عکاس نجومی از مرداب کیهانی

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند